Apex Legends'a Sezon Bitmeden Bir Karakter Daha Eklenecek

22
1
1
0
0
İlk sezonuyla beraber Battle Pass gelen Apex Legends çok yakında yepyeni bir karaktere daha kavuşacak.

Şubat ayında gerçekleştirdiği çıkışla aniden muazzam bir oyuncu kitlesine ulaşan Battle Royale oyunu Apex Legends, geçtiğimiz hafta içerisinde ilk resmi sezonu "Sezon 1: Wild Frontier"ı yayınlamıştı. Yeni sezonla beraber oyuna Battle Pass özelliğini ve fazlasıyla aksiyon dolu Octane karakterini ekleyen EA (Electronic Arts), hayran kitlesinden olumlu geri dönütleri almayı da unutmadı.

Sony PS Store'dan gelen bilgilere göre Apex Legends'ın daha yeni başlayan 1. sezonu bitmeden yeni bir karakter daha oyunun içine eklenecek ve bu bağlamda 1. sezon içerisinde oyuna 2 yeni karakter eklenmiş olacak. Yeni karakterin Apex Legends'a önümüzdeki 12 hafta içerisinde ekleneceği tahmin ediliyor.

Piyasaya sürüldüğü tarihten beri gündemden düşmeyen Battle Royale oyununun PS Store hesabında aynı zamanda kullanıcıların yeni bir karakterden önce yepyeni bir silah setine hazırlanmaları gerektiği de belirtildi. Haberi verilen yeni silah hakkında herhangi bir bilgi bulunmazken, oyuna eklenmeden kısa süre önce (bir önceki silahta olduğu gibi) ilk olarak Apex Legends'ın resmi Instagram ve Twitter hesaplarından paylaşılması bekleniyor.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2019-03-24-one-more-character-will-drop-before-the-end-of-apex-legends-first-battle-pass-season
22
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
22
1
1
0
0