Apple, TV+'a Özel 'The Morning Show'un Tanıtım Filmini Yayınladı

5
4
3
1
0
Apple'ın orijinal yapımlarına yer vereceği Apple TV+ için çekilen ve başrollerinde Jennifer Aniston, Reese Witherspoon ve Steve Carell'ın yer aldığı The Morning Show'un ilk tanıtım filmi yayınlandı. Yapım hakkında pek de fazla bilgi vermeyen tanıtım filmi, şovun ne zaman çıkacağına dair bir bilgiyi paylaştı.

Apple; Jennifer Aniston, Steve Carell ve Reese Witherspoon'un bulunduğu The Morning Show'un ilk tanıtım filmini yayınladı. Kerry Ehrin'in showrunner olarak görev alacağı şov, sabah kuşağını kurgusal bir şekilde ele alacak. Apple, şovun bu sonbaharda Apple TV+'ta olacağını belirtti.

The Morning Show isimli yapımda Aniston, Carell ve Witherspoon, 'ismi var cismi yok' bir sabah kuşağı programında çalışıyor. Tanıtım filminde karakterlerini yalnızca fotoğraflar ve posterler aracılığıyla gördüğümüz oyuncular, bu tarz programların değeri konusunda kişilerin ne kadar farklı düşündüğünü ekranlara yansıtacak.

 apple tv+

Michael Ellenberg'ün Media Res stüdyosundan gelen program, Ellenberg'ün fikri olarak karşımıza çıkıyor ancak CNN'den Brian Stelter'ın 'Top of the Morning' kitabından da alıntıları var. Kerry Ehrin, Jennifer Aniston ve Kristin Hahn tarafından yönetilecek olan program, Mimi Leder'ın başyönetmenliğiyle gerçekleşecek.

Apple, elimize geçen bilgilere göre her sezonu on bölüm olmak üzere iki sezon için anlaşmış durumda ve program yalnızca Apple'ın yeni hizmeti Apple TV+'ta yayınlanacak. Orijinal yapımları, filmleri ve belgeselleri içerisinde barındıracak olan uygulama reklamsız olacak ve abonelik sistemiyle ilerleyecek.

The Morning Show'un tanıtım filmine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://variety.com/2019/tv/news/the-morning-show-reese-witherspoon-jennifer-aniston-steve-carell-teaser-appletv-plus-1203299133/
5
4
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
5
4
3
1
0