Behzat Ç.'nin Ekranlara Döneceği Tarih Hakkında Yeni Açıklama (Fazla Beklemeyeceğiz)

19
2
1
1
1
BluTV tarafından yeniden ekranlara getirilecek olan Behzat Ç.'nin yayın tarihi hakkında önemli bir açıklama yapıldı. Açıklama, doğrudan dizinin kadrosunda yer alan bir isimden geldi.

Türk televizyon tarihinin en sevilen yapımlarından Behzat Ç., ikinci kez ekranlara dönmek için gün saymaya başladı. Orijinal kadrosuyla geleceği açıklanan yeni Behzat Ç. yapımı için henüz tarih verilmezken, bugün en çok merak edilen o boşluk kısmen tamamlandı.

BluTV ile geri dönecek olan Behzat Ç. dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Özge Yağız, dizi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yağız, dizinin çekimlerine Ankara’da başladıklarını söyledi ve dizinin yayınlanabileceği tarihi de paylaştı.

Dizi, kasım veya aralık ayında yayınlanabilir:

behzat ç

Televizyon Gazetesi’nin haberine göre Özge Yağız, Behzat Ç. dizisinin kasım veya aralık ayında yayınlanabileceğini aktardı. Yağız, dizide kendisinin canlandıracağı karakterin de piri pak bir karakter olmadığını, karakterin çok değişik olduğunu ve sır vermek istemediğini paylaştı.

“Çok keyifli sahneler çektik”

Çekimler hakkında ufak bir detay paylaşan Özge Yağız, “Behzat Ç’yi çekiyoruz biz. Erdal abi ile beraber. Sağ olsun çok yardımcı oluyor. Çok keyifli sahneler çektik. Ben de izlemek için sabırsızlanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Behzat Ç. için paylaşılan tanıtım fragmanı:

Kaynak : https://televizyongazetesi.com/behzat-c-dizisi-hayranlarina-ozge-yagizdan-yayin-tariih-mujdesi-geldi/1334599
19
2
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
19
2
1
1
1