Behzat Ç. Yeni Sezondan Aksiyon Dolu Tanıtım Fragmanı [Video]

15
6
3
0
0
Behzat Ç. Yeni Sezondan Aksiyon Dolu Tanıtım Fragmanı [Video]
Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi adıyla BluTV bünyesinde tekrar geri dönecek olan Behzat Ç.'den yeni tanıtım fragmanı geldi. Fragman, bol bol aksiyona yer verdi.

Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde geri döneceği duyurulan Türk televizyon tarihinin efsane dizilerinden Behzat Ç.’nin yeni yapımından bugün yeni bir tanıtım fragmanı paylaşıldı. Daha önce Behzat Ç.’yi sadece bir barda otururken gördüğümüz karakterimiz, yeni fragmanda aksiyondan aksiyona koşarken gözüktü.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi adıyla yayınlanacak olan yeni Behzat Ç. yapımı, bir önceki Behzat Ç. yapımı ile aynı şekilde BluTV bünyesinde yayınlanacak. Dizi, yapılan açıklamalara göre Fatih Artman (Harun) dışında tüm orijinal kadrosuna yer verecek. Yeni Behzat Ç., aşağıdaki fragmanda da görebileceğimiz üzere fazlasıyla aksiyona yer verecek:

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi’nin yeni tanıtım fragmanı:

BluTV, Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi’nin yayın tarihini henüz paylaşmadı. Platform, tanıtım fragmanıyla birlikte yapım hakkında yalnızca “Yakında BluTV’de” ifadelerine yer verdi. Behzat Ç.’nin yayın tarihi hakkındaki son bilgi ise henüz geçtiğimiz gün, dizinin oyuncu kadrosunda yer alan bir isim tarafından paylaşılmıştı.

Behzat Ç.'nin Ekranlara Döneceği Tarih Hakkında Yeni Açıklama (Fazla Beklemeyeceğiz)

15
6
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
6
3
0
0