Bilgisayarınızda Oynayabileceğiniz En İyi 5 Hayatta Kalma Oyunu

59
11
6
5
2
Hayatta kalma simülasyonları ve oyunları, oyuncular tarafında gün geçtikçe sevilmeye başlanıyor. Biz de sizler için birbirinden farklı 5 hayatta kalma oyununu derledik.

Hikayeli oyunlar sıkça tercih edilmekte, şu sıralar da oldukça popüler durumdalar. Bazen güzel bir filmin içindeymiş gibi sakin ve huzurlu hissettirirken bazen de sizi aksiyonun ortasında bırakan bu oyunlar, yayıncılar tarafından da tercih edilmekte. İşte birbirinden güzel 5 hayatta kalma oyunu.

The Long Dark

22 Eylül 2014 tarihinde Hinterland Studio tarafından piyasaya sürülen bu oyun, oldukça beğenildi. Bilgisayarın yanı sıra PlayStation 4 ve Xbox One'larda da oynanabilen oyun, son zamanlarda Türk yayıncılar tarafından da sıkça oynanmıştı. Zombi veya başka bir doğaüstü varlığın olmadığı bu oyunda, doğanın zorlu şartlarına karşı savaş vereceksiniz. Steam üzerinden satışı gerçekleştirilen oyunu, 50 TL karşılığında bu bağlantıyı kullanarak satın alabilirsiniz.

Frostpunk

Zorlu kış şartları altında geçen başka bir hayatta kalma oyunu olan Frostpunk'ın, maalesef ki Türkçe dil desteği bulunmuyor. Şehir kurma ve hayatta kalma üzerine tasarlanmış oyunu eğer oynamak isterseniz iinternet üzerinden Türkçe yamalara ulaşabilirsiniz. 24 Nisan 2018 tarihinde 11 Bit Studios tarafından piyasaya sürülen Frostpunk, şu an için sadece bilgisayarlarınız üzerinden oynanabiliyor. Bu bağlantıyı kullanarak 50 TL karşılığında oyuna sahip olabilirsiniz.

Subnautica

İlgi çekici bir hikayesi olan Subnautica oyununda, Aurora adındaki bir uzay gemisi bilinmeyen bir gezegene düşer ve tek hayata tutunabilen bizim karakterimiz olur. Bu bilinmeyen gezegen bir su altı gezegenidir ve okyanusa oldukça benzerlik göstermektedir. Daha sonrasında dünyayı keşfederek hayatta kalmaya çalıştığımız bu oyun, ilginç bir deneyim sunuyor. 23 Ocak 2018 tarihinde Unknown Worlds Entertainment tarafından piyasaya sürülen oyunu satın almak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Ark: Survival Evolved

Ark: Survival Evolved, Studio Wildcard, Instict Games, Efecto Studios ve Virtual Basement işbirliğiyle geliştirilen ilk çağlarda geçen bir aksiyon-macera hayatta kalma oyunudur. PlayStation 4, Xbox One, Android, Nintendo Switch, Microsoft Windows, iOS, Linux ve Mac OS gibi bütün platformlarda yer alan oyun, oyuncuların beğendiği oyunlar arasında yer alır. 29 Ağustos 2017 tarihinde piyasaya sürülen oyunu bu bağlantıyı kullanarak Steam üzerinden 89 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

Oxygen Not Included

Oxygen Not Included, erken erişim döneminde olan ve Steam üzerinden erişilebilen ilginç bir hayatta kalma oyunudur. Animasyon şeklinde grafikleri olan oyun, sizden bir takım seçimler yapmanızı istiyor ve buna göre bazı sonuçlar doğuyor. Erken erişim döneminde olan yani hala geliştirilmekte olan Oxygen Not Included'ı, bu bağlantıyı kullanarak 39 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

Hayatta kalma oyunları, sürekli olarak kalitelerini arttırarak farklı deneyimler sunmaya devam ediyorlar. Siz de hayatta kalma oyunlarını oynamayı seviyor ve takip ediyorsanız, listemizdeki 5 oyundan beğendiklerinizi satın alıp keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/the-best-survival-games-on-pc/
59
11
6
5
2
Emoji İle Tepki Ver
59
11
6
5
2