Crysis Remastered'ın Ekran Kartlarını Ağlatacağını Gösteren 4K Ekran Görüntüsü

71
28
5
4
4
Crytek, yaklaşmakta olan Crysis Remastered'dan yeni bir ekran görüntüsü paylaştı. 4K çözünürlükteki ekran görüntüsü, oyunun sunacağı grafik kalitesini gözler önüne seriyor. Ayrıca geliştirici ekip, yeni oyunla birlikte PC oyuncularına "Can it run Crysis?" isimli özel bir grafik modu da sunacak.

Ardında Türk geliştiricilerin olduğu popüler oyun serisi Crysis, kısa bir süre sonra yenilenmiş bir oyunla bir kez daha karşımıza çıkacak. Henüz oyunla ilgili pek çok bilinmeyen bulunuyor olsa da geliştiriciler, yaptıkları açıklamalarla Crysis'in "remaster" sürümüyle ilgili ipuçları vermeye devam ediyor.

Crytek, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla yenilenen Crysis'in sistem gereksinimlerini açıklamıştı. Buna göre oyun, günümüz koşullarında orta sınıf sayılabilecek özelliklere sahip PC'ler tarafından dahi çalıştırılabilecek. Crytek şimdi ise Crysis Remastered'dan yeni bir ekran görüntüsü paylaştı ve yüksek grafik seçeneklerinin gerçek anlamda güçlü bir donanıma ihtiyaç duyacağının ipucunu vermiş oldu.

Crysis Remastered'ın 4K çözünürlükteki yeni ekran görüntüsü

Crysis Remastered

Yukarıdaki ekran görüntüsüne baktığımızda, oyunun oldukça etkileyici grafiklere sahip olduğunu söylemek mümkün. Üstelik oyun genelinde ışın izleme teknolojisi ve yüksek kaliteli dokularla karşılaşacağımız da aşikar. Dolayısı ile orta sınıf bir bilgisayarın oyunu açabileceğini, ancak en iyi grafik kalitesi için 'sağlam' bir bilgisayara ihtiyaç duyulacağını söylemek çok da yanlış olmaz.

Crytek'ten yeni grafik modu: Crysis çalıştırabilir mi?

Geliştirici ekip, yaklaşmakta olan oyunla ilgili paylaştığı görselin açıklamasında, PC oyuncuları için yeni bir grafik modu yayınlanacağını da açıkladı. "Can it run Crysis?" (Crysis çalıştırabilir mi?) olarak isimlendirilen bu mod, donanımın sunduklarının sınırlarını zorlayarak, en yüksek grafik kalitesine ulaşılmasını sağlayacak. Oyunun neler sunacağı ise 18 Eylül'de piyasaya sürülmesiyle gün yüzüne çıkacak.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/crysis-remastereds-highest-graphics-setting-is-called-can-it-run-crysis/
71
28
5
4
4
Emoji İle Tepki Ver
71
28
5
4
4