Cyberkpunk 2077’nin Haritası, The Witcher 3’ün Haritasından Daha Küçük Olacak

43
12
7
5
3
Gamescom 2019'da Cyberkpunk 2077'nin haritası hakkında konuşan yapımcı Richard Borzymowski, oyunun haritasının The Witcher 3'ün haritasından biraz daha küçük olacağını söyledi.

Dün geride bıraktığımız Gamescom 2019 Etkinliği kapsamında pek çok firma, yeni çıkacak oyunlarını ve güncellemelerini duyurdular. Dünyanın en büyük oyun fuarlarından biri olan Gamescom’da Cyberpunk 2077’nin yapımcısı Richard Borzymowski’de oyun hakkında yeni bilgiler verdi.

Stüdyonun, oyunun haritası üzerinde hala çalıştığını belirten Borzymowski, kilometrekare cinsinden saf bir yüzeye bakılacak olursa, Cyberpunk 2077’nin haritasının The Witcher 3'ten biraz daha küçük olabileceğini ancak oyunun içerik bakımından gayet yeterli olacağını söyledi.

Witcher 3 Harita

Harita hakkında sorulan bir soruyu yanıtlayan yapımcı, Cyberpunk 2077’nin haritasını, “Açıkçası The Witcher'da, daha küçük şehirler ve Novigrad gibi daha büyük şehirler arasında geniş şeritlerin ve ormanların bulunduğu açık bir dünyadaydık. Ancak Cyberpunk 2077'de Night City'ye bağlıyız. Bu oyunun ayrılmaz bir parçası; yani daha yoğun olması gerek. Eğer şehir inanılır olmazsa elde etmek istediğimiz son etkiyi bize vermez, bu yüzden onu hayat dolu yaptık.” sözleriyle ifade etti.

Bu açıklamalardan anladığımız kadarıyla işin en ilgi çekici kısmı; The Witcher’daki harita daha büyük olsa da, şehirler ve nesnel alanlar arasında düzlükler veya ormanlar gibi devasa genişlikte açık alanlar vardı. Night City ise hayat dolu bir metropol olduğundan aksiyon hiç bitmeyecek ve sürekli yapacak bir şeyler bulabileceğiz.

Yani, Cyberpunk 2077'nin harita boyutu Witcher'dan biraz daha küçük olmasına rağmen, oyuncuların yapması gereken daha çok şey olacak.

Cyberpunk 2077; PC, Xbox One, PS4 ve Google Stadia için önümüzdeki yıl 16 Nisan’da piyasaya sürülecek. Bu tarihe kadar ortaya çıkan tüm gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip edebilirsiniz.

Kaynak : https://www.dualshockers.com/cyberpunk-2077-map-size/
43
12
7
5
3
Emoji İle Tepki Ver
43
12
7
5
3