Doom, Şimdi de Hamilelik Testinde Çalıştırıldı [Video]

154
20
9
4
3
Doom, Şimdi de Hamilelik Testinde Çalıştırıldı [Video]
Doom hayranlarının beklenmedik cihazlarda oyunu çalıştırıp oynama çabaları bitmek tükenmek bilmiyor. Şimdi de bir başka yazılımcı, orijinal Doom'u bir hamilelik testinde çalıştırıp oynamayı başardı.

Birinci şahıs nişancı türünün en unutulmaz ve ikonik oyun serilerinin başında gelen Doom’un 1993 yılında piyasaya sürülen orijinal oyunu, bugüne kadar tost makinesinden hesap makinesine kadar pek çok farklı cihazda çalıştırılmıştı. Ancak bir Twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan yeni bir video, Doom çılgınlığının sınırı olmadığını gösteriyor desek yeridir.

Kendini donanım/yazılım büyücüsü olarak tanımlayan Foone adlı bir Twitter kullanıcısı, bir dijital hamilelik testi üzerinde Doom oynamayı başardığını açıkladı. Daha önce de benzer bir video yayınladığını ancak o videoda hamilelik testinde yalnızca bir video oynattığını, etkileşimli bir oyun oynamadığını dile getiren Foone, bu kez ise gerçekten hamilelik testinde Doom oynamayı başardığını ifade etti.

Doom'un hamilelik testinde çalıştırıldığı video 

Öncelikle, hamilelik testinin 128x32 piksel çözünürlüğünde monokrom (siyah-beyaz) bir ekrana sahip olduğunu unutmamanız gerekiyor. Dolayısı ile Doom’un bir hamilelik testinde sunacağı grafik kalitesinin minimum seviyede olduğunu unutmamanız gerekiyor. Yine de yukarıda ve aşağıda izlemiş olduğunuz videolar, Doom tutkusunun ulaşabileceği noktayı gözler önüne seriyor.

Söz konusu videolarda Foone’un, Doom’u kontrol etmek için bir mini klavyeden destek aldığı görülüyor. Tahmin edebileceğiniz gibi yönlendirme için kullanabileceğiniz bir mouse bulunmuyor ki ‘iyi’ bir oyun deneyimi için muhtemelen Doom’u bir hamilelik testi ekranında oynamayı tercih etmezsiniz.

Doom'un hamilelik testinde çalıştırıldığı diğer video 

Kaynak : https://www.thegamer.com/doom-playable-pregnancy-test/
154
20
9
4
3
Emoji İle Tepki Ver
154
20
9
4
3