Elon Musk: Tesla'nın Pickup'ı Gelecekten Gelen Zırhlı Araç Gibi Görünecek

21
16
2
1
1
Tesla, tamamen elektrikli olacak bir pickup üzerinde çalışmaya devam ediyor. Tesla’nın CEO’su Elon Musk, Twitter’dan yaptığı açıklama ile Tesla’nın pickup'ının gelecekten gelen zırhlı bir personel taşıyıcıya benzeyeceğini söyledi.

Tesla, elektrikli araç piyasasına yeni taşıtlar kazandırmak için çalışmalara devam ediyor. Tesla, Model Y, yeni nesil Roadster ve Tesla Semi de dahil olmak üzere çok sayıda ilgi çekici araç ile sektörün en dikkat çekici markalarından biri olmaya devam etmeyi amaçlıyor. Tesla, bu araçların yanında tamamen elektrikli olacak pickup üzerinde de çalışmaya devam ediyor. 

Tesla’nın CEO’su Elon Musk, üretecekleri pickup'ın isminin “Cybertruck” olacağını daha önce açıklamıştı. Bir süre önce Cybertruck’ın tasarımının da olduğu iddia edilen bir video internette yayıldı. Elon Musk, dün Twitter’dan gelen bir soru üzerine, internette dolaşan tasarımların hiçbirinin Cybertruck’a benzemediğini söyledi. Musk, Cybertruck’ın “Gelecekten gelen bir zırhlı personel aracına daha yakın” olduğunu söyledi. 

tesla kamyonet

Elon Musk, geçen yıl Tesla’nın elektrikli pickup'ının “çılgın tork ve yük için dinamik olarak ayarlanan bir süspansiyon” ile çift motorlu, dört çekişli olacağını duyurmuştu. Elon Musk, ayrıca Cybertruck’un menzilinin 645-800 km arasında olacağını da açıklamıştı.

Tesla’nın CEO’su, Kasım ayında Cybertruck’la ilgili detayların açıklanacağını duyurdu. Cybertruck üzerindeki merak ve dedikodular, önümüzdeki ay yapılacak açıklama ile bir süre dinecek gibi görünüyor.

Kaynak : https://bgr.com/2019/10/14/tesla-pickup-truck-release-november-unveiling-armored-car-future/
21
16
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
21
16
2
1
1