Türkiye, Bir Kez Daha Formula 1 Takvimine Eklendi [Tarih de Belli Oldu]

24
22
4
0
0
Formula 1 2021 sezonuna bir eklenip bir çıkalan Türkiye GP'si, Singapur'un takvimden çıkarılmasıyla bir kez daha takvime eklendi. FIA'nın yapmış olduğu açıklamaya göre Türkiye GP'si 1-3 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlenecek.

Türkiye GP'si, Formula 1 2021 sezonunun daha önceden eklenmiş ancak İngiltere'nin Türkiye'yi kırmızı bölge ilan edilmesinden sonra takvimden tekrar çıkarılmıştı. Birkaç hafta sonra ise takvimden çıkarılan diğer isim Singapur oldu ve Singapur yerine gösterilen en güçlü adayların arasında Türkiye GP'si vardı.

Beklenen oldu ve FIA'dan Formula 1 hayranlarını sevindirecek bir haber geldi. Yapılan açıklamaya göre Türkiye GP'si takvimde Singapur yerine eklendi ve yarışın 1-3 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirileceği açıklandı.

Türkiye GP'si 1-3 Ekim'de, Intercity İstanbul Park'ta gerçekleşecek

formula 1

Bildiğiniz üzere Hamilton başta olmak üzere çoğu pilotun en sevdiği pistlerden birisi İstanbul Intercity Park. Hatta Türkiye GP'si, 2020 sezonunda F1 hayranları tarafından sezonun en iyi yarışı seçilmişti. İngiltere'nin Türkiye'yi kırmızı bölgeye ilan etmesi sonucunda 11-13 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek Türkiye GP'sini iptal edilmes, sadece Türkiye'den değil tüm dünyadan hayranların canını sıkan bir gelişme olmuştu.

Neyse ki bu bekleyiş çok uzun sürmedi ve Türkiye GP'si, 1-3 Ekim tarihlerinde gerçekleşmek üzere F1 takvmine yeniden eklendi. Twitter üzerinden paylaşımda bulunan FIA, "Türkiye'nin 2021 takvimine yeniden eklendiğini belirtmekten heyecan duyuyoruz. 1-3 Ekim tarihleri arasında Intercity İstanbul Park'a geri dönüyoruz" açıklamalarında bulundu.

24
22
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
24
22
4
0
0