Samsung Galaxy S24'ün Fotoğraf Düzenleme Tarafındaki Yapay Zekâ Yetenekleri Görüldü

15
7
1
0
0
Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S24, sadece donanım tarafıyla değil; fotoğraf düzenleme tarafındaki yapay zekâ özellikleriyle de kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Samsung’un, hakkında her gün yeni sızıntılar çıkan amiral gemisi Galaxy S24, daha önce teknik özellikleriyle karşımıza çıkmıştı. Oldukça iddialı bir şekilde gelen bu cihaz ve kardeşleri, son yılllardan da nasiplerini alarak daha kararlı ve çok yönlü yapay zekâ imkânlarıyla geliyor.

Zira özelliklerin bazıları yeni olmasa da karşımıza çıktıkları ilk döneme nazaran çok daha iyi ve stabil bir noktaya gelecekleri kesin. Lafı fazla uzatmadan gelin, bizi neyin beklediğine bir bakalım.

Üretken Düzenleme (Generative Edit), nesneleri sırıtmayacak şekilde taşımanıza ve kaldırmanıza imkân tanıyor.

Üretken Düzenleme

Aynı zamanda Photoshop’ta da gördüğümüz üretken dolguya benzer bir şekilde boş yerleri doldurmanızı da sağlıyor. Bu özelliğin Samsung hesabı ve internet bağlantısı gerektirdiği belirtilmiş. Tabii dolgu haricinde; nesneleri taşıma, büyütme, küçültme ve çevirme gibi aksiyonları da yapay zekâ yardımıyla doğal bir şekilde yapabileceğiz.

Donanımın şartlara yetişemediği senaryolarda yapay zekânın avantajını kullanacak olan cihaz, dikkatleri üzerine çekecektir.

Fotoğraf düzenleme haricinde ‘Canlı Çeviri’ özelliği de oldukça dikkat çekici.

Canlı Çeviri (Live Translate), Samsung’un yerel telefon uygulaması üzerinden anlık olarak çalışıyor ve farklı dillerden gelen konuşmaları anlık olarak çeviriyor. Bunun haricinde, gece çekimlerini kolaylaştıracak Nightography Zoom özelliği de listede. Bu özellik, düşük ışıkta çekim yaparken yakınlaştırma

Sağlam bir orta direk telefon almak için S24'ün çıkmasını bekleyenler, aşağıdaki videomuzdan "S21 FE alınır mı?" sorusuna verdiğimiz yanıta ulaşabilir.

Telefonun fiyatı ve özellikleri için aşağıdaki içeriğimize göz atmayı unutmayın.

Kaynak : https://www.sammobile.com/news/latest-galaxy-s24-leak-exciting-ai-photo-editing-feature-info/
15
7
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
7
1
0
0