Game of Thrones’un 2. Bölümü, Yayınlanmadan Önce İnternete Düştü

30
6
4
2
1
Game of Thrones dizisinin ikinci bölümü, dizinin yayınlanmasından saatler önce internete düştü ve torrent sitelerinde yerini aldı.

Game of Thrones serisi, son yılların televizyonda en büyük başarıya ulaşan ve en çok seyirci çeken yapımları arasında yer alıyor. Serinin çok büyük bir hayran kitlesi var. HBO bu kitleyi kendi servislerine yönlendirmekte fazlasıyla zorlanıyor zira ciddi bir korsan problemi ile karşı karşıyalar.

Serinin bölümleri ve seri hakkındaki bilgiler sık sık internete düşüyor. Son olarak da dizinin 8. sezon 2. bölümü, resmi olarak yayınlanmadan saatler önce internete düştü. Amazon Prime’ın Almanya versiyonundan gelen video torrent sitelerine düştü. Daha yayına girmeden saatler önce diziyi internetten korsan olarak izlemek mümkün hale geldi.

Dizinin ikinci bölümü, ilk bölüm biter bitmez oynamaya başladı. Bu durumu fark eden bir kullanıcı, konuyla ilgili redditte bir başlık açtı. Sonuç? Birileri hemen fırsattan istifade bölümü alıp internete koydu.

Game of Thrones’un daha önce de pek çok bölümü önceden sızdırılmıştı. 2015 yılında dizinin ilk 4 bölümü önceden internete düşmüştü. 2017 yılında ise bir Game of Thrones bölümü erkenden sızmıştı. Bu olay sonucunda da 4 kişi ceza almıştı.

Dün yaşanan açık ise Amazon’un bir hatası gibi gözüküyor ancak sonuç gene aynı oldu. Diziyi korsan olarak izleyenler, diziyi izlemek için para verenlerden önce diziyi izlediler ve interneti spoiler doldurdular.

Game of Thrones son yılların açık ara en çok korsan izlenen TV programı. Dizinin ilk bölümü, yalnızca çıktığı gün içinde 54 milyon kez yasa dışı yollarla izlendi.

Kaynak : https://torrentfreak.com/new-game-of-thrones-episode-leaks-online-early-190421/
30
6
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
30
6
4
2
1