Glovo Benzeri, Her Şeyi Kapınıza Kadar Getiren 9 Uygulama

16
6
5
3
2
Uzun mesai saatleri sonrası alışveriş yapacak vakti çoğu zaman bulamıyoruz. Glovo ve Getir benzeri her şeyi kapınıza getiren uygulamalar böyle anlar için var.

İstediğiniz tüm siparişlerinizi kapınıza kadar getiren mobil uygulamaların sayısı gün geçtikçe artıyor. Eskiden bunun için sipariş vereceğiniz restoranın yada marketin telefon numarasını bilmeniz yada gidip kendiniz almanız gerekirken artık yalnızca bir mobil uygulamayı telefonunuza indirmek yeterli oluyor. 

Yalnızca hazır yemekle de sınırlı kalmayan bu hizmet ile artık en temel gıdalardan, kişisel bakım ürünlerine kadar evin bütün ihtiyaçlarını kolayca sipariş edebiliyoruz. Kısıtlı öğle yemeği vaktinde yada yorgun bir halde eve geldiğiniz zaman dilediğiniz yemeği tek tıkla sipariş edebileceğiniz hatta evin tüm ihtiyaçlarına kolaylıkla ulaşabileceğiniz mobil uygulamaları sizler için derledik.

Tüm siparişlerinizi kapınıza kadar getiren Glovo ve Getir benzeri uygulamalar:

Getir

getirde getirelim, migros iş başvurusu

  • Yapımcı: Getir
  • Boyut: 99.1 MB
  • Puan: 4.9 / 5

Getir de getirelim mottosuyla yola çıkan bu uygulama, İstanbul içinde dilediğiniz binlerce ürünü çok kısa sürede kapınıza getiriyor. Hizmet ağını günden güne geliştiren bu uygulama, yakında tüm İstanbul’a hizmet verecek. Günün her saati sipariş verebileceğiniz uygulamada dilerseniz online ödeme yapabilir ve siparişinizi getiren kuryeyi harita üzerinden izleyerek, siparişinizin kaç dakika içinde geleceğini öğrenebilirsiniz. Alışverişin en hızlı ve güvenilir yolunu kullanıcılarına sunan Getir, her geçen gün genişlettiği ürün yelpazesiyle gelişmiş bir hizmet sunmayı hedefliyor. 

Glovo

getirde getirelim, migros iş başvurusu

  • Yapımcı: Glovoapp 23 SL
  • Boyut: 282.7 MB
  • Puan: 4.6 / 5

Ne istersen o diyerek yolan çıkan Glovo uygulaması şu anda binden fazla kuryesiyle kullanıcılarına geniş bir hizmet sunuyor. Dilediğiniz tüm yemek ve market ürünlerini kapınıza kadar getiren uygulama, aynı zamanda evden çıkarken yada bir kafeden kalkarken unuttuğunuz bir eşyanızı da size birkaç dakika içinde getiriyor ve bu özelliğiyle sektörün ilklerinden de birine imza atıyor. Dünyanın pek çok ülkesinde ve şehrinde hizmet veren Glovo’nun hizmet ağı ülkemizde de giderek gelişmeye devam ediyor ve gıdadan, kişisel bakım ürünlerine kadar birçok ihtiyacı kaliteli ve hızlı bir alışveriş deneyimiyle kullanıcılarının kapısına kadar getiriyor.

Yemeksepeti Banabi

getirde getirelim, migros iş başvurusu

  • Yapımcı: Yemeksepeti Elektronik İletişim Perakende Gıda Lojistik A.Ş.
  • Boyut: 176.2 MB
  • Puan: 4.7 /5

Uzun zamandır sektörde olan ve tek tıkla kapıya sipariş uygulamalarının öncü isimlerinden Yemeksepeti, kendi uygulaması üzerinden kolayca ulaşabileceğiniz bu yeni hızlı alışveriş hizmetiyle artık tüm market alışverişlerinize de kolayca ulaşmanıza imkan sağlıyor. Banabi ile ilgili tüm sorularınızı da günün her saati uygulamadaki canlı yardım bölümüne sorarak hizmet kalitenizi arttırabilirsiniz. Yemeksepeti joker ve kupon gibi kampanyalarından sonra market alışverişinizi de kolaylaştırarak alışverişin en hızlı ve güvenilir şeklini kullanıcılarına sunuyor. Ülkenin pek çok yerinde kullanabileceğiniz uygulama, kendini her geçen gün geliştirmeye devam ediyor. 

Migros Hemen

  • Yapımcı: Migros
  • Boyut: 85.3 MB
  • Puan: 2.4 / 5

Ailenizin marketi Migros artık her zaman yanınızda. Migros Sanal Market uygulamasıyla alışverişi kolaylaştıran Migros, Migros Hemen ile hizmetini hızlandırdı. 30 dakikada siparişinizi teslim etme garantisi veren bu mobil uygulama şu an için sınırlı sayıda bölge için hizmet veriyor. 

Migros’un geniş ürün yelpazesindeki binlerce ürünü tek tıkla kapınıza kadar getiren uygulamada dilerseniz siparişinizi taşıyan kuryeyi harita üzerinden izleyerek kalan süreyi görebilir ve online ödeme ile kapıda ödeme zahmetinden kurtulabilirsiniz. Migros’un sektör deneyiminin gücüyle ilerleyen bu mobil uygulama, her geçen gün gelişmeye ve hizmet kalitesini arttırmaya devam ediyor.  

Fiyuu

  • Yapımcı: Fiyuu
  • Boyut: 113.1 MB
  • Puan: 2.1 /5

Sektörün en yeni ve eğlenceli uygulamalarından biri Fiyuu. Şu an için yalnızca Adana ve İstanbul’da kullanabileceğiniz uygulamada pek çok eğlenceli seçenek mevcut. Karışık Sepet özelliğini kullanarak farklı markaların ürünlerinden kendi menünüzü oluşturabiliyor yada Salla Seçelim özelliğini kullanarak yemek seçmek zahmetine hiç girmeden bu işi uygulamaya bırakıyorsunuz. 

Aynı zamanda favori yemek siparişinizi kaydederek daha sonra tek tuşla sipariş edebileceğiniz uygulama, özel eğitimli kuryeleriyle size hızlı ve avantajlı bir alışveriş vaadediyor. Pek yakında diğer birçok ilde de hizmet vermeye başlayacak olan Fiyuu, güvenilir ve keyifli kullanımıyla rakipleri arasında fark yaratmayı hedefleyen bir mobil uygulama.

Tıkla Gelsin

  • Yapımcı: TAB Gıda
  • Boyut: 32 MB
  • Puan: 1.7 / 5

Burger King’in geliştirme ortağı olan ve master franchise haklarını Türkiye’ye getiren TAB Gıda’nın hızlı servis mobil uygulaması olan Tıkla Gelsin kolay sipariş ve güvenilir ödeme seçenekleriyle öne çıkıyor. Her gün birçok farklı fırsat ve kampanya seçeneğinin sunulduğu uygulamada size özel fırsatlar ve istediğiniz her an ulaşabileceğiniz canlı yardım seçeneğiyle sipariş deneyiminizi daha kaliteli kılmayı amaçlıyor. Sipariş verdikçe kazanacağınız para puanları, bir sonraki siparişinizde kullanarak, uygulamanın gelişmiş ve hızlı servis deneyimini en avantajlı şekilde yaşayabilirsiniz. 

Mahallem

  • Yapımcı: Mahallem A.Ş.
  • Boyut: 161.3 MB
  • Puan: 2.2 / 5

Alışverişini mahalle esnafından yapmayı tercih edenler için hayatı kolaylaştıran bir uygulama. Lokasyon bilginizi girdikten sonra size mahallenizdeki esnafları gösteriyor ve siz de ihtiyacınızı esnafların sunduğu ürün listesinden seçiyorsunuz. Sipariş verdiğiniz esnafla iletişim kurarak siparişini tam olarak anlatmanıza imkan sağlayan Mahallem uygulaması, kolay ve güvenilir sistemiyle size ihtiyaç duyduğunuz ürünü en hızlı şekilde alabileceğiniz bir alışveriş deneyimi sunuyor.

mahallem

Kapında

  • Yapımcı: Muhammet Sait Toptan 
  • Boyut: 14 MB
  • Puan: 4.6 / 5

Yerel alışveriş uygulamalarından biri olan Kapında şu an için yalnızca Zonguldak merkez ve Kozlu bölgelerine hizmet veriyor. Sabah 7.30 akşam 22.00 saatleri arasında dilediğiniz zaman kullanabileceğiniz mobil uygulamada, canlı sipariş takibiyle siparişinizi getiren kuryenin nerede olduğunu ve teslimat süresini görebilirsiniz. Kolay iade seçeneği ve kapıda ödeme güvencesi veren uygulama sektördeki gelişimini sürdürüyor.

BİSU

  • Yapımcı: Tek Tuş Mobil
  • Boyut: 75.7 MB
  • Puan: 4.3 / 5

Günümüzde artık en sık kullandığımız ihtiyaçlardan haline gelen damacana su siparişlerini kolaylaştırarak, tek tıkla kapınıza kadar getiriyor BİSU uygulaması. Gelişmiş ve güvenilir ödeme seçenekleriyle kaliteli bir alışveriş deneyimi sunan uygulama, kullanıcılarına birçok farklı avantaj ve kampanya da sunuyor. Şu an için yalnızca bazı şehirlerde kullanılabilen uygulama her geçen gün gelişiyor. Ödemelerde herhangi bir komisyon almadan kullanıcılarına keyifli bir hizmet sunan bu mobil uygulama tek tuşla istediğiniz marka damacana suyu kapınıza kadar getiriyor.

16
6
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
16
6
5
3
2