Google'ın Ürün Yöneticisinden Stadia ile İlgili Önemli Açıklamalar

11
7
7
0
0
Google'ın ürün yöneticisi Andrey Doronichev, Reddit üzerinden düzenlediği soru cevap etkinliklerinde Google Stadia ile ilgili açıklamalarda bulundu. Doronichev, fiyatı 10 dolar olacak olan Pro paket üyelerinin pek çok avantajdan faydalanacağını ancak Temel paket abonelerinin bu imkanlardan faydalanamayacağını söyledi.

Google'ın yaptığı duyuruyla birlikte oyun sektöründe yeni bir sayfa açıldı. Google Stadia. Google'ın bu bulut üzerinden oyun sistemi, oyunseverlere yenilikler kazandıracak olsa da ülkemizin Google Stadia'ya hem fiyat hem de internet hızı nedeniyle nasıl alışacağı tartışma konusu.

Google'ın ürünlerinden sorumlu olan Andrey Doronichev, Reddit üzerinden bir soru cevap etkinliği düzenledi. Konuyla ilgili olarak gelen soruları yanıtlayan Doronichev, Google Stadia'nın kullanıcılara sunacağı imkanlarla ilgili bilgi verdi. Tahmin edilebileceği gibi en çok soru, abonelik hizmetlerinin nasıl olacağı konusu üzerinden geldi ve Doronichev, Google Stadia'nın Temel üyeliğiyle Pro üyeliği arasındaki farkları anlattı.

Google Stadia Pro abonelik hizmetinin, oyunlar için Netflix olmadığını söyleyen Doronichev, Pro aboneliğe sahip olacak olan kullanıcıları pek çok avantajın beklediğini söyledi. Doronichev, Google Stadia'nın abonelik hizmetinin daha çok PlayStation Plus ve Xbox Live Gold üyeliklerine benzeyeceğini söyledi. Konuyu biraz daha derinine indiren Doronichev, Google Stadia Pro abonelerinin, 4K çözünürlüğünde oyun keyfi yaşayabileceklerini, 5.1 ses desteğini kullanabileceklerini, Pro abonelere özel indirimlerin olacağını ve her ay düzenli olarak ücretsiz oyun oynayabileceklerini söyledi. İlk ücretsiz oyunu da duyuran Doronichev, Destiny 2'nin ücretsiz olarak verilen ilk oyun olacağını söyledi.

Google Stadia'nın Temel paketinde bu imkanların olmayacağını söyleyen Doronichev, oyuncuların özel indirimlerden ve ücretsiz oyunlardan yararlanamayacaklarını belirtti. 

Google'ın Pro paket için belirlemiş olduğu fiyat 10 dolar. Elbette bu fiyat, ABD için belirlenmiş durumda ve diğer ülkelerdeki fiyatlandırmalar henüz netleşmiş durumda değil.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/07/19/google-stadia-free-game-per-month/
11
7
7
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
7
7
0
0