GTA 6 ile İlgili Heyecan Verici İddia: Bu Ay İçinde Duyurulacak

152
30
27
20
16
Geçmiş yıllarda Rockstar Games'le ilgili önemli sızıntıların ortaya çıktığı "4Chan" platformunda GTA 6 ile ilgili bir paylaşım yapıldı. Bu paylaşımın GTA 6 ile ilgili net bir tarih veriyor oluşu, oyunseverlerin kafasını karıştırdı.

Şu ana kadar sizlerle GTA 6 ile ilgili pek çok iddia ve söylentiyi paylaşmıştı da bu haberimizde de GTA 6 ile ilgili belki de ilk kez net bir tarih veren bir iddiadan bahsedeceğiz.

Bu iddiayı diğerlerinden farklı kılan şey ise paylaşıldığı platform. Bu iddia ile birlikte GTA 6'nın duyurulma tarihini açıkça öğrenmiş olabiliriz. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan, iddianın detaylarına geçelim.

GTA 6

Çoğunlukla GTA oyunları hakkında çeşitli videolar çeken ve 3 milyona yakın takipçisiyle popüler bir kanal olan "MrBossFTW" aracılığıyla ortaya çıkarılan bu iddianın kaynağı, "4Chan" isimli bir forum sitesi. Dünyanın en popüler forumlarından bir tanesi olan bu internet sitesi, kullanıcıların tamamen anonim olarak bilgi paylaşımı yaptıkları bir mecra. 4Chan, Rockstar Games için de önemli bir yere sahip.

4Chan'in Rockstar Games için önemli olmasının nedeni, şirketle ilgili önemli sızıntıların buradan ortaya çıkmış olması. Örneğin; Rockstar Games'in başka bir popüler oyun serisi olan Red Dead Redemption 2'nin duyurulma tarihi, bu platform aracılığıyla ortaya çıkmıştı. Şimdiyse aynı platformda GTA 6'nın duyurulma tarihinin konuşuluyor olması, oyunseverlerin dikkatini çekti.

Rockstar Games

MrBossFTW'nin ortaya çıkardığı bilgiye göre Rockstar Games, GTA 6'yı 25 Mart tarihinde duyuracak. Bu iddiayı ortaya atan kaynak, başka hiçbir şey söylemiyor. Yaptığı paylaşıma bir de Rockstar Games'in logosunu ekleyen kaynak, bu iddiayı neye dayandırdığına dair herhangi bir açıklama da yapmıyor.

  • Not: 4Chan, tamamen anonim olarak kullanılan bir platform. Bu platformda üyelik oluşturmak gibi bir durum söz konusu değil. Yani söz konusu iddiaların sahibi kimliğini açık tutmak istese bile böyle bir şeyi yapamayacaktı.

4Chan'da yapılan paylaşım şöyle görünüyor

GTA 6 sızıntısı

Söz konusu iddianın gerçeği yansıtıp yansıtmadığı ile ilgili bir şey söylemek mümkün değil. Ancak 25 Mart, çok da uzak bir tarih değil. Yani kısa bir süre sonra bu iddianın gerçek olup olmadığını öğrenmiş olabileceğiz. Bakalım zaman, bu iddia ile ilgili neler gösterecek?

Kaynak : https://www.dexerto.com/gta/new-gta-6-leak-claims-it-could-be-announced-very-soon-1338132
152
30
27
20
16
Emoji İle Tepki Ver
152
30
27
20
16