Huawei’nin İşletim Sisteminin Haziran’da Geleceği Yalanlandı

49
13
10
8
7
Günün erken saatlerinde bir internet sitesinden Huawei’nin işletim sistemi olan HongMeng’in Haziran ayında kullanıma açılacağı söylentisi yayıldı. Başka bir kaynak tarafından ise bu bilgi yalanlanarak işletim sisteminin henüz hazır olmadığı söylendi.

TechRadar adlı internet sitesinden bir söylenti yayımlandı. HuaweiOS işletim sisteminin bir sonraki ay piyasaya sürüleceği söylentisini yayan TechRadar’ın kaynağı ise Huawei Genel Müdür’ü Alaa Elshimy'ydi. Bu kaynak bilginin doğru olduğunu ortaya koyarken, Android Authority isimli sitenin, durumun böyle olmadığını beyan eden açıklamaları var. 

Huawei’ye göre, HongMeng olarak adlandırılan yeni HuaweiOS, Haziran ayında piyasaya sürülmeyecek. Aslında Huawei, HongMeng için bir çıkış tarihi yayımlamadı. 

Daha önceki söylentiler, Huawei’nin işletim sisteminin hazır olmadığını söylüyordu. Bu nedenle işletim sisteminin yakında çıkacağı söylentisini duymak şaşırtıcıydı. Şimdilik, bazı kaynaklara göre Huawei’nin yeni işletim sistemini kullanmaya başlaması için biraz zamana -en azından birkaç aya- ihtiyacı var. 

Kaynak : https://www.androidauthority.com/huawei-os-june-991546/
49
13
10
8
7
Emoji İle Tepki Ver
49
13
10
8
7