Sony, PSN Kullanıcılarına Özel PS5 İçin Ön Sipariş Kayıt Formu Oluşturdu

17
2
1
0
0
Sony, çıktığında arz sıkıntısı yaşanması beklenen PlayStation 5 için PSN kullanıcılarına özel ön sipariş ön kayıt formu oluşturdu. Forma kayıt olanlar, herkesten önce PlayStation 5 ön siparişi verme imkanına sahip olacaklar.

Japon teknoloji devi Sony, sonbaharda yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5’i piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Oyunseverler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanacağı düşünülen PlayStation 5 piyasaya ilk çıktığında bir arz sıkıntısı yaşanması bekleniyor. Bu durumun farkında olan Sony, mevcut PlayStation Network (PSN) kullanıcıları için bir ön sipariş ön kayıt sayfası oluşturdu.

PlayStation 5 geliyor!” başlığı ile oluşturulan sayfada Sony, PSN kullanıcılarına, “PlayStation’dan ilk PS5 ön siparişi verenlerden biri olma fırsatı için kaydolun.” şeklinde bir açıklama yapılıyor. Sony, sayfanın devamında ise neden böyle bir ön kayıt sayfası oluşturmaya ihtiyaç duyduğunu açıklıyor.

PlayStation 5 tasarım

Sınırlı sayıda PS5 ön siparişe açılacak, bu nedenle mevcut müşterilerimizden bazılarını PlayStaion’dan ilk ön sipariş verenlerden olmaları için davet edeceğiz.” ifadeleri yer alan açıklamada ön siparişler için ‘önce gelene önce hizmet’ politikası uygulanacağı ve bu nedenle PS5 ön siparişi için e-posta ile davetiye alanların hızlı davranması gerektiği belirtiliyor.

PlayStation 5 için daha erken ön sipariş vermek isteyenlerin mutlaka kaydolması gerektiği belirtilen açıklamada, detayların ve talimatların davetiye alacak müşterilere e-postada açıklanacağı ifade ediliyor. Muhtemelen Sony, PlayStation 5 için PSN müşterilerine ön sipariş e-postaları göndermeye başladığında yeni nesil konsolun fiyatını da resmen öğrenmiş olacağız.

PlayStation 5 ile ilgili bilinen tüm detayları açıkladığımız videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz

Kaynak : https://www.forbes.com/sites/paultassi/2020/08/26/your-best-shot-at-a-ps5-pre-order-is-registering-at-this-sony-site/#7804ef0875d4
17
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
17
2
1
0
0