Dünyanın İlk Üç Tekerlekli Pagani Zonda'sı ile Tanışın

39
5
5
3
0
Dünyaca ünlü süper otomobil Pagani Zonda'nın ilginç bir versiyonu ortaya çıktı. Bir Instagram hesabından yapılan paylaşımla ortaya çıkan bu Pagani Zonda, 3 tekerlekli bir yapıya sahip. Aracın hikayesi ise bilinmiyor.

Dünyada ürettiği süper otomobillerle ön plana çıkmayı başaran birkaç şirket var. Bu şirketlerden bir tanesi de İtalyan Pagani. Şirket, özellikle de "Zonda" isimli aracıyla biliniyor. Zonda, uzun zamandır hayatımızda. Hatta 2010 yılında bu araçtan bir adet Türkiye'ye de geldi ancak sonrasında ne olduğu bilinmiyor. Ancak az sonra göreceğiniz görüntüler Pagani Zonda'ya olan hayranlığınızı biraz sarsabilir. 

Sizlerle paylaşacağımız görüntü, bir Pagani Zonda'ya ait. Ancak normal koşullarda dört tekere sahip olan bu araç, ilginç bir şekilde üç tekerli hale çevrilmiş. Aracın ön kısmından baktığınız zaman onun bir Pagani Zonda olduğunu net bir şekilde anlıyorsunuz. Ancak araca yandan ve arkadan bakınca işler bir hayli değişiyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan 3 tekerlekli bu Pagani Zonda'ya bakalım;

Pagani Zonda

Araç, Rusya merkezli bir Instagram hesabı aracılığıyla servis edildi. Ancak bu aracın özelliklerine dair hiçbir şey bilinmiyor. Sahibinin kim olduğu, nasıl bu hale geldiği, bir kazadan sonra mı bu modifikasyon işlemlerinin yapıldığı vb. hiçbir bilgi mevcut değil. Aracın arka kısmından bakıldığında Pagani Zonda ile hiç ilgisi olmayan bir şeyle karşılaşıyoruz. Aracın arkası, sanki bir bilim kurgu filminden çıkmış gibi görünüyor.

Pagani Zonda

Pagani Zonda'nın bu halinin dünyada ilk ve tek olduğu düşünülüyor. Araçla ilgili bilgi sahibi olunmadığından bu Zonda'nın hikayesi de bilinmiyor ancak kafa karıştırıcı detaylar da yok değil. Bu araçla ilgili kafa karıştıran ilk detay, bu Pagani Zonda'nın yan aynalarının orijinaliyle uyuşmuyor olması. Araçla ilgili olarak kafa karıştıran ikinci nokta ise aracın ön ayırıcısının ciddi anlamda uzun görünüyor olması.

Arabayla ilgili soru işaretleri bunlarla da sınırlı değil. Aracın iç bölümü de ciddi anlamda Pagani Zonda'ya yakışmayan bir halde. Az sonra göreceğiniz görüntü zaten, Pagani Zonda'nın içinin bu şekilde olmayacağını düşünmeniz için ikna edici durumda. Dilerseniz hemen bu üç tekerlekli Pagani Zonda'nın içine bakalım.

Pagani Zonda

Aracın hikayesi bilinmediği için bu araçla ilgili neyin orijinal neyin sahte olduğunu anlamak çok zor. Zaten araca neyin güç verdiği de bilinmiyor. Peki sizin konuyla ilgili düşünceleriniz nedir? Sizce bu araç gerçekten bir Pagani Zonda mı? Yoksa Zonda'ya benzemesi için uğraşılmış bir konsept araç mı?

Kaynak : https://www.carsguide.com.au/oversteer/introducing-the-worlds-first-three-wheel-pagani-zonda-76913
39
5
5
3
0
Emoji İle Tepki Ver
39
5
5
3
0