Makyajlı Volkswagen Golf’ün Tasarımı Ortaya Çıktı: Yeni Farlar Geliyor

10
7
1
1
1
Volkswagen’in makyajlı yeni Golf modeli görüntülendi. Fotoğraflar, farlarda önemli değişiklikler görebileceğimizi gösteriyor.

Ülkemizde de oldukça popüler olan Golf, şüphesiz Volkswagen’in en ikonik otomobillerinden biri. Şirket CEO’su Thomas Shcaffer, yakın zamanda yaptığı açıklamalarda sevilen modelin 2024 yılında yenileneceğini duyurmuştu. O günden beri de araç merakla bekleniyordu.

Şimdi ise aracın şimdiye kadarki en net görüntüleri ortaya çıktı. Motor1 tarafından paylaşılan görüntüler, 2024 makyajlı Golf’te nelerle karşılaşacağımızı gözler önüne seriyor.

Yepyeni farlarla gelecek 2024 Golf böyle gözükecek

Motor1’in paylaştığı casus görüntüleri, bazı tasarım değişikliklerini gösteriyor. Bunlardan belki de en çok dikkat çekeni aracın daha ince farlarla gelecek olması. Öte yandan ön tamponda da değişikliklere gidildiği görülüyor.

Arka tarafa bakıldığında ise LED detayları gizlemek için stop lambaların üstünün kapatıldığı göze çarpıyor. Stop lambaları şekil açısından mevcut nesille aynı tasarımla geliyor. Görüntülenen aracın şarj edilebilir hibrit bir model olduğunu belirtelim. Öte yandan yeni Golf’ün, elektrikliye dönüşmeden önceki son içten yanmalı nesil olabileceği söylentileri de mevcut.

Bugün çıkan görüntülerde aracın iç mekânının nasıl bir tasarıma sahip olacağı yer almıyor. Ancak aylar önce paylaşılan bazı fotoğraflar, yeni Golf’ün ID.3’ün 12 inçlik ekranından da büyük devasa bir bilgi-eğlence ekranıyla piyasaya sürülebileceğini ortaya koymuştu.

Kaynak : https://www.motor1.com/news/670242/2024-vw-golf-spy-photos/
10
7
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
10
7
1
1
1