Microsoft, Eğlenceli Bir Yarış Oyununu Ücretsiz Yaptı

81
31
28
17
10
Microsoft, kendi uygulama mağazası üzerinden düzenlediği ücretsiz oyun kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Şirketin bu kez ücretsiz olarak sunduğu oyun, Omega Rally Championship olarak isimlendiriliyor ve eğlenceli yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Yazılım sektörünün bir numaralı ismi olan Microsoft, tüketicilere pek çok hizmet sunuyor. Bu hizmetlerden bir tanesi de şirketin kendi uygulama mağazası olan Microsoft Store. Tüketiciler, bu mağazayı kullanarak ücretli veya ücretsiz binlerce uygulama ve oyuna erişebiliyorlar. Şirket, zaman zaman da mağazasında bulunan bazı oyunları ücretsiz olarak sunuyor. Microsoft şimdi, bir oyunu daha tüketicilerin beğenisine ücretsiz olarak sunmaya başladı.

Microsoft'un ücretsiz olarak sunmaya başladığı oyun, "Omega Rally Championship" olarak isimlendiriliyor. Adından da anlaşılabileceği üzere araba temalı bir oyun olan Omega Rally Championship, oyunseverlere basit ama eğlenceli bir deneyim sunuyor. Üstelik oyunu indirmek için uzun zaman harcamayacaksınız ve oyunu yüksek kalitede oynayabilmek için de güçlü bir bilgisayarınızın olmasına gerek yok.

Omega Rally Championship

Omega Rally Championship oyununda sizlere farklı zorluklara sahip yarış pistleri sunuluyor. Oyundaki amacınız ise size sunulan pisti en kısa süre içerisinde tamamlayabilmek. Geliştiriciler, dünya çapında oyuncuların pisti tamamlama sürelerini sıraladığı bir liste oluşturmuş. Yeterince iyi olursanız, dünya sıralamasına dahi girebilirsiniz.

Oyunu en yüksek ayarlarda oynayabilmeniz için Windows 10 işletim sistemi kullanıyor olmanız gerekiyor. Ayrıca 4 GB RAM ve 2 GB de VRAM, bu oyunu en yüksek kalitede oynayabilmeniz için yeterli oluyor. Tüm bunlara ek olarak oyunun bilgisayarınızda harcadığı depolama alanı, yaklaşık 200 MB. Yani bir süredir yeni bir eğlenceli bir oyun arayışınız varsa, Omega Rally Championship'in biçilmiş kaftan olduğunu söyleyebiliriz.

Omega Rally Championship

Omega Rally Championship'e ücretsiz olarak sahip olmak için yapmanız gerekenler

  • İlk olarak burada bulunan bağlantıya tıklayın ve Omega Rally Championship'in Microsoft Store sayfasına erişin.
  • Eriştiğiniz sayfada mavi renkli bir buton ve bu butonda da "Al" yazdığını göreceksiniz. Bu butona tıklayın.
  • Yönlendirildiğiniz sayfada Microsoft (Outlook) hesabınızla oturum açın.
  • Microsoft hesabınıza giriş işleminizi tamamladıktan sonra yeniden oyunun Microsoft Store sayfasına yönlendirileceksiniz. Bu kez, karşınıza açılabilir bir sayfa çıkacak.
  • Bu sayfada gördüğünüz bilgisayarınızın üzerine tıklayın ve ardından da "Şimdi yükle" butonuna tıklayın.
  • İndirme işleminin tamamlanmasını bekleyin.
81
31
28
17
10
Emoji İle Tepki Ver
81
31
28
17
10