Milyon TL'lik Bentley Continental GT'nin Paletli Bir Tanka Dönüştüğünü Gösteren Video

19
2
2
2
0
Çılgın Ruslar, değeri milyon TL'leri bulan Bentley Continental GT'ye palet takarak gelişmiş bir arazi aracına dönüştürdüler.

Çılgınca bir şeyler görmek istiyorsanız ilk bakmanız gereken yerlerden biri kesinlikle Rusya olacaktır. Zira birkaç milyon TL’ye satın alabileceğiniz Bentley Continental GT’yi burada palet takılmış bir arazi aracı olarak görebilirsiniz.

Ultratank olarak adlandırılan bu ilginç aracın gövdesi, iç tasarımı, hatta motoru bile gerçek bir Bentley.Ultratankı bambaşka bir segmentte rakipsiz bir araç haline getiren şey, aracın yanlarından dışarı fırlayan çok işlevli paletleri.

Aracın şu anki maksimum hızı saatte 50 kilometre ancak aracın geliştiricileri maksimum hızı 100 km/s’e kadar çıkarmayı planlıyorlar. Gerçek bir Continental GT’den bekleyeceğiniz hız bu olmayabilir ancak bu aracın yağlı asfaltta kullanılmayacağını unutmayın.

Ultratank Bentley Continental GT yalnızca tozlu ve dik arazilerde muhteşem bir sürüş hissiyatı yaratmakla kalmıyor. Aracın inanılmaz motor sesi de adeta ikinci dünya savaşından kalma bir tankmışçasına güçlü sesler çıkarıyor.

Kaynak : https://carbuzz.com/news/crazy-russians-turn-bentley-continental-gt-into-a-freakin-tank
19
2
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
19
2
2
2
0