Mount & Blade 2: Bannerlord'un Parti Hız Ayarında Değişiklikler Görülecek

54
18
5
4
1
Oyunla ilgili yayınlanan son blog yazısında ordu ve parti hızı meselelerinden bahsedildi.

Hayranları tarafından sabırsızlıkla beklenen Mount & Blade 2: Bannerlord’un son blog yazısında önemli bir konuya değinildi: parti ve ordu hızı. Tıpkı önceli gibi Bannerlord da, birkaç faktöre dayalı olarak haritada seyahat etme hızınızı hesaplayan bir sisteme sahip.

Paylaşılan blog yazısında “Oyun, partinize bir yavaşlık getirebilir ancak neden herkesin sizin partinizden hızlı gittiğini de düzgün bir şekilde açıklamalı. Önceki oyunlarımızda şeffaflık konusunda eksikliklerimiz vardı, sonuç hariç fazla bir şey paylaşılmıyordu” dedi.

Bilgi barından, hızın ne kadar olduğu öğrenebilecek ve partinin temposundaki sorunun ne olduğu tam olarak anlayabileceksiniz. Ayrıca oldukça geri kaldığınızı düşünürseniz, size gitmek istediğini yere tam olarak nasıl daha erken gidebileceğinizi gösteren fikirler verilecek.

Tabii ki bu yavaşlığı çözmek mümkün olacak. Her şeyden önce ordunuzda atların olması isteyeceğiniz şeylerin başında geliyor. Piyadeleriniz savaş esnasında atlara binmese bile yolculuk esnasında bu boş atlardan biriyle seyahat edebilir. Bunun yanı sıra yanınıza aldığınız kargonun da büyük bir etkisi bulunacak.

Kargo limitinizden fazla kargoya sahipseniz hızınız düşecek ancak bu ekstra ağırlık da atlar ya da askerleriniz tarafından taşınabilecek. Tüm bunlara ek olarak ordunuzun büyüklüğü ve ordunuzdaki askerlerin piyade mi yoksa süvari mi olduğu da fazlasıyla önemli. Bunların bazıları yavaşlığınıza bir çözüm olsa da başka sorunları da getirdiklerini söyleyelim.

Oyunun hayranları için muhtemelen oldukça önemli olan bu hız ayarlama konusundan daha önemli bir şey varsa o da oyunun çıkış tarihi. Ancak o da hâlâ netleşmiş durumda değil.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/getting-around-in-mount-and-blade-2-bannerlord-requires-a-bit-of-maths/
54
18
5
4
1
Emoji İle Tepki Ver
54
18
5
4
1