Netflix'in 'Ne Gerek Vardı' Dedirten Teletabiler Dizisinden İlk Fragman Geldi

24
9
5
0
0
Netflix'in 'Ne Gerek Vardı' Dedirten Teletabiler Dizisinden İlk Fragman Geldi
Netflix, yeni dizisi Teletabiler'in ilk fragmanını yayınladı. Zamanında dünyanın en popüler çocuk dizilerinden olan Teletabiler'in Netflix versiyonu 14 Kasım'da çıkış yapacak.

İlk olarak 1997 yılında yayınlanmaya başlayan Teletabiler isimli televizyon dizisi, birçok insanın çocukluğunda önemli bir rol oynadı. Dünya genelinde hızla popülerleşen dizi; dört farklı renkten oluşan, karınlarında televizyon bulunan ve her biri Teletabi olarak adlandırılan karakterlerin maceralarına odaklanıyordu.  

1997’de başlayan Teletabiler, 365 bölümün ardından 2001’de sonlandı. 2014 yılında ise ünlü dizi tekrar çekildi ve 120’den fazla bölüm yayınlandı. Yakın zamanda ise popüler sinema ve dizi platformu Netflix’in Teletabiler’i yeniden çekeceği ortaya çıktı. Şimdi ise merakla beklenen yapımdan ilk fragman geldi.

Yeni Teletabiler, 14 Kasım'da Netflix'te

Netflix, resmi hesaplarından yaptığı bir paylaşımla yeni Teletabiler dizisinin ilk fragmanını bizlerle buluşturdu. Fragman; Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa ve Po isimli Teletabilerin yeni dizide nasıl görüneceğini bizlere gösterdi.

Görüntülerde Teletabilerin orijinal yapımdan alışık olduğumuz yeşil, çiçeklerle dolu manzaralarda dolaştığı, dans ettiği ve el salladığı da görüldü. Ayrıca fragmanda güneş bebeğin nasıl görüneceği de detaylı bir şekilde gösterildi. Netflix’in yeni dizisinde sevilen dört karakteri Rachelle Beinart, Rebecca Hyland, Nick Chee Ping ve Jeremiah Krage canlandırıyor. Dizinin, Teletabilerin 21. yüzyılı öğrenirken büyümesini anlatacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Netflix’in Teletabiler dizisinin ilk sezonu 12’şer dakikalık 26 bölümden oluşacak. Yapım 14 Kasım 2022 tarihinde Netflix’e gelecek.

24
9
5
0
0
Emoji İle Tepki Ver
24
9
5
0
0