Nokia, MWC 2019'da Tanıttığı Telefonlarının Resmi Videolarını Yayınladı

31
7
1
0
0
Nokia, MWC 2019'da Tanıttığı Telefonlarının Resmi Videolarını Yayınladı
HMD, bugün Mobil Dünya Kongresi'nde 1 tanesi 'akılsız' olmak üzere 5 yeni telefon tanıttı. Finli şirket, çok geçmeden tanıtılan telefonların resmi videolarını yayınladı.

HMD tarafından satın alındıktan sonra eski günlerine yavaş yavaş dönmeye başlayan Nokia, Android One kullanmasıyla oldukça seviliyor. Uygun fiyat politikası ve üzmeyen performanslarıyla dikkat çeken yeni telefonların resmi tanıtım videolarına gelin birlikte bakalım. Cihazların ayrıntılı özelliklerini, yazımızdaki ilgili haberlerden ulaşabilirsiniz.

Nokia 9 Pureview

Nokia'nın -dayanıklılık dışında- zamanında en bilinen özelliklerinden biri olan kamera ve lens kalitesi bu telefonla birlikte geri dönüş yapıyor. 5'li arka kamera kurulumuna sahip olan cihazda, çektiğiniz fotoğrafları doğrudan Google Fotoğraflar ile düzenleyebiliyorsunuz.

Nokia 4.2

Orta seviyenin alt kısımlarında yer alan telefon, NFC ve Google Pay desteğine sahip. 3000 mAh'lik bataryaya sahip olan cihazın ekranı ise 5,71 inç boyutunda.

Nokia 3.2

Yine orta seviyenin altlarında konumlandırılan Nokia 3.2, abisinden daha büyük bir ekrana ve daha büyük bir bataryaya sahip. İsimlendirmeden anlayabileceğiniz gibi bu telefon, Nokia 4.2'den biraz daha ucuz.

Nokia 1 Plus

Yurt dışı fiyatı "sudan ucuz" denilebilecek seviyede olan Nokia 1 Plus, oldukça düşük bir donanıma sahip olsa da Android Go çalıştırdığı için çok da bir problem oluşturmuyor.

Nokia 210

Tanıtılan diğer telefonların yanında artık oldukça "nostalji" kalan Nokia 210'un amacı tam olarak bu. Konuşma dışında çok da bir şey yapamayacak olsanız da telefonun internet erişimi de var.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/the_official_nokia_videos_offer_short_intros_to_nokia_9_pureview_and_company-news-35688.php
31
7
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
31
7
1
0
0