OnePlus 7 Pro'nun Ön Kamerasıyla Beton Kalıbı Kaldırdığı Sağlamlık Testi (Video)

69
22
5
4
3
OnePlus, yeni amiral gemisinin sağlamlığını kanıtlamak için cihazın kamera modülüyle 22,3 kilogramlık beton kalıp kaldırdı.

Her geçen gün daha fazla akıllı telefon üreticisi çerçevesiz akıllı telefon geliştirmeye gayret ediyor. Çerçevesiz akıllı telefonlarla ilgili şu an için iki farklı tasarım konsepti bulunuyor; açılır kapanır ön kamera ve kızaklı tasarım. Şu ana kadar tanıtılmış tüm çerçevesiz ekranlı telefonları göz önünde bulundurduğumuzda açılır kapanır ön kameranın en popüler konsept olduğunu söyleyebiliriz.

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus da en güncel amiral gemisi olan OnePlus 7 Pro’da açılır kapanır ön kamerayı tercih etti. Bu seçim, cihazın muhteşem bir ekran/gövde oranı sunmasını sağlasa da mekanik bir modülün sağlamlığı, tüketiciler için büyük bir soru işareti oluyor. OnePlus, yeni amiral gemisinin açılır kapanır kamera modülünün dayanıklılığı ile ilgili endişeleri ortadan kaldırmak için yeni bir video yayınladı.

Video, 22,3 kilogram ağırlığa sahip bir beta kalıbının kaldırılmasını gösteriyor. Üstelik bu beton kalıbı, OnePlus 7 Pro’nun açılır kapanır kamera modülüne bağlanan bir kanca ile kaldırılıyor. Bu video ile birlikte OnePlus, amiral gemisi hakkında dayanıklılık ile ilgili soru işaretlerini ortadan kaldırmış oluyor.

Kaynak : https://beebom.com/oneplus-7-pro-pop-up-camera-strength-durability-22kg-cement/
69
22
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
69
22
5
4
3