Oppo, Yeni Telefonu Reno 2'nin Özelliklerini Resmen Açıkladı

13
8
3
1
0
Oppo, Oppo Reno 2'nin özelliklerini telefonun çıkmasına bir hafta kala resmen paylaştı. Telefonun kamera özellikleri hariç neredeyse her özelliğini gözler önüne seren Oppo, kullanıcılarının merakını birçok konuda giderse de kamera konusunda ser verip sır vermedi.

Çinli akıllı telefon üreticisi, 28 Ağustos'ta tanıtacağı telefonu Oppo Reno 2'nin resmi özelliklerini tanıtımdan önce kullanıcılarıyla paylaştı. Oppo Reno 2'nin birçok özelliği, geçtiğimiz günlerde TENAA listesi aracılığıyla ortaya çıkmış olsa da telefonun ortaya çıkan bilgileri üretici firma tarafından onaylanmış oldu.

Yaptığı basın açıklamasında yeni telefonundan bahseden Oppo, Reno 2'nin 6,55 inçlik AMOLED Panoramic ekranda 20:9 en/boy oranını barındıracağını ve %93,1 ekran/gövde oranına sahip olacağını belirtti. Tüm bunların yanı sıra telefon ekranına gömülü bir parmak izi okuyucunun da telefonda bulunacağı bildirildi.

reno 2

Telefonun dış koruması konusunda da açıklamalar yapıldı. Oppo, yeni telefonunun ön panelinin Corning Gorilla Glass 6 ile korunacağını belirtti. Arka tarafta da cam bulunduğu için burada da ciddi bir korumaya ihtiyaç duyan Oppo, arka paneldeki tercihini Corning Gorilla Glass 5'ten yana kullandı.

Telefonun içine baktığımız zaman Qualcomm Snapdragon 730G işlemcisinin 8 GB RAM ve 256 GB dahili hafızayla eşleştirildiğini görebiliyoruz. Akıllı telefonlarında oyun oynamayı sevenler için telefonda hile karşıtı uzantı, HDR10 Gaming desteği, Game Assistant (Oyun Asistanı) gibi özellikler de mevcut.

oppo reno 2

Telefonun güç durumuna baktığımız zaman 4.000 mAh'lik bir pili görebiliyoruz. 20 W değerinde VOOC 3.0 hızlı şarj desteğini de içerisinde bulunduran telefon bağlantı için USB Type-C girişini kullanıyor.

Akıllı telefon alırken birçok kişi için önemli bir kriter olan kamera konusuna baktığımız zaman şirketin kamera konusunda net bir açıklama yapmadığını görüyoruz. Yine de geçtiğimiz gün ortaya çıkan TENAA listesine baktığımız zaman telefonun 48 MP + 13 MP + 8 MP + 2 MP şeklinde bir arka kamera setinin yanı sıra 16 MP'lik bir ön kamerayla birlikte gelmesi bekleniyor.

Tasarım olarak köpekbalığı yüzgeci benzeri kızaklı kamerasını kullanan Oppo Reno 2, 20x dijital zoom ve 5x hibrit zoom ile birlikte gelecek.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/oppo-reno-2-specifications-official-snapdragon-730g-soc-8gb-ram-4000mah-battery/
13
8
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
8
3
1
0