4 Kameralı, 20x Zoom Yapabilen OPPO Reno 2'nin Çıkış Tarihi Duyuruldu

13
9
2
1
0
OPPO’nun bu yıl üç yeni Reno modeli üzerinde çalıştığı söyleniyordu. Firma, bu modellerden birinin varlığını doğruladı. Çinli üretici, Twitter’da yeni OPPO Reno 2’den ilk görüntüyü paylaştı.

Çinli teknoloji üreticisi OPPO, son dönemde oldukça ses getiren çalışmalara imza atıyor. Firmanın üzerinde çalıştığı söylenen 3 yeni Reno modelinden biri olan OPPO Reno 2’nin varlığı, firmanın attığı tweet ile doğrulandı. Yeni model, Reno 10x Zoom Edition’dan daha gelişmiş olacak. Arkada bulunan dört kameralı sistem, 20x yakınlaştırma yapmaya izin verecek. Ürün, 28 Ağustos’ta çıkış yapacak.

İlk seriden yalnızca 4 ay sonra gelecek olan OPPO Reno 2, muhtemelen 20x yakınlaştırmada hibrit zoom özelliğini kullanacak zira bir önceki modelde dijital yakınlaştırma 60x’e kadar gidebiliyordu ve bu da 20x dijital yakınlaştırmanın gerilemek olacağı anlamına geliyor. Öte yandan 20x hibrit yakınlaştırma da oldukça zorlu bir teknolojik mücadele gerektiriyor. 

OPPO Reno 2 hakkında bilinen özellikler:

oppo-reno-2

Muhtemelen selefi gibi ince bir tasarıma sahip olacak olan telefonda, kamera kısmı çıkıntı oluşturacak şekilde tasarlanabilir. Cihazın ön kamerası da muhtemelen açılır kapanır sisteme sahip olacak. Telefonun daha önce ipucu verilen şekilde şelale ekran teknolojisine sahip olması bekleniyor. 

Diğer donanım detayları çok fazla bilinmese de telefonun Snapdragon 855 Plus işlemciye sahip olması bekleniyor. Telefon piyasaya çıktığında kalan detayları ve kamera çözünürlüklerini de öğrenebileceğiz.

İşte OPPO'nun Reno 2'nin çıkış tarihini duyurduğu tweet:

Kaynak : https://wccftech.com/oppo-reno-2-20x-zoom-august-28-launch/
13
9
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
9
2
1
0