Ruhi Çenet'in İkinci YouTube Kanalı Hacklendi

150
67
30
10
8
Ruhi Çenet'in farklı ülkelerden bilgiler paylaşılan ve kardeşi Sümeyra Çenet'in sunuculuğunu üstlendiği ikinci YouTube kanalı Sümeyra Çenet Videoları, Bitcoin dolandırıcıları tarafından hacklendi.

Geçtiğimiz günlerde Adana’nın Hürriyet Mahallesi’ni konu alan videosuyla çok konuşulan ve videonun ardından tutuklandığı iddia edilen ünlü YouTuber Ruhi Çenet, paylaştığı açıklamayla iddiaları paylaşan haber sitelerine sitem etmiş ve iddiaların asılsız olduğunu belirtmişti.

Tam Ruhi Çenet’in yayınlandıktan kısa süre sonra yine Çenet tarafından kaldırılan Adana videosu gündemden düşmüştü ki şimdi de Çenet’in ikinci kanalı olan ve kardeşi Sümeyra Çenet’in sunuculuğunu yaptığı Sümeyra Çenet Videoları adlı YouTube kanalı, Bitcoin dolandırıcıları tarafından hacklendi.

Sümeyra Çenet Videoları adlı YouTube kanalında an itibarıyla tek bir video bulunuyor

sümeyra çenet videoları

Kısa süre önce Instagram Hikayeler üzerinden bir açıklama yayınlayan Ruhi Çenet, ikinci kanalının hacklendiğini doğruladı ve kanalı geri almak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti. Şu anda, 900 binin üzerinde aboneye sahip olan kanala giriş yaptığınızda kanal adının TSLA News olarak değiştirildiğini ve kanaldaki içeriklerin, profil resmi ile birlikte kaldırıldığını görüyorsunuz.

Haberimizin başında da aktardığımız üzere Sümeyra Çenet Videoları adlı kanal, Bitcoin dolandırıcıları tarafından hacklenmiş durumda ve dolandırıcılar, kanala yüklemiş oldukları tek video ile izleyicilerden Bitcoin ve Ethereum talep ediyorlar.

Webtekno olarak Ruhi Çenet'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve kanalını en kısa sürede geri alabilmesini diliyoruz.

bitcoin dolandırıcılığı

Son dönemde Bitcoin dolandırıcılarının hack saldırılarını sıklaştırdığı su götürmez bir gerçek. Geçtiğimiz haftalarda tarihinin en büyük hack skandallarından birini yaşayan Twitter’da Bitcoin dolandırıcıları, Bill Gates, Elon Musk, Apple gibi yüksek takipçili hesapları hackleyerek takipçilerden Bitcoin talep etmişlerdi.

Dün sizlere aktardığımız bir başka haberde ise 6,81 milyon aboneye sahip CarryisLive YouTube kanalının, yine Bitcoin dolandırıcıları tarafından ele geçirildiğini, ancak kanalın kısa süre içinde asıl sahibine geri iade edildiğini ve silinen içeriklerin YouTube tarafından geri yüklendiğini belirtmiştik.

150
67
30
10
8
Emoji İle Tepki Ver
150
67
30
10
8