Samsung Galaxy Note20 Ultra Mystic White Renk Seçeneğinin Render Görüntüsü Ortaya Çıktı

13
4
2
1
0
Güney Kore merkezli akıllı telefon üreticisi Samsung'un 5 Ağustos'ta tanıtacağı Note20 serisine ait yeni bilgiler ortaya çıktı. Note20 Ultra'nın Mystic White olarak adlandırılan renk seçeneğin render görüntüleri ortaya çıktı.

Samsung'un Galaxy Note20 serisini 5 Ağustos'ta düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde resmen tanıtacağı kesinleşti. Tabii Samsung'un bu amiral gemisi cihazıyla ilgili söylentiler de çıkış tarihi yaklaştıkça daha da arttı.

Cihazın Samsung tarafından resmen tanıtılmasına 2 haftadan kısa bir süre kalmışken, Note ailesinin en yeni üyesinin tasarım bakımından neler vaat edeceğiyle ilgili yeni söylentiler ortaya atıldı. 91mobiles'dan Ishan Agarwal, şirketin Mystic White adını verdiği modelin render görüntülerini ortaya çıkardı.

Samsung Galaxy Note20 Ultra

galaxy note20 ultra mystic white render

Ishan Agarwal tarafından ortaya çıkarılan bu görüntüler, telefonun ilk render görüntüleri değil. Daha öncesinde yeliş, gri ve bronz renk seçeneklerinin de görüntüleri ortaya çıkmıştı. Tabii şirketin son anda telefon üzerinde değişiklik yapma ihtimali de bulunuyor.

Yeni ortaya çıkan render görüntüleri, telefonun hem önünü hem de arkasını bizlere gösteriyor. Yukarıdan da görebileceğiniz görselde kıvrım kenarlar, selfie kamerasına ev sahipliği yapan bir ekran ve telefonla aynı rengi taşıyan S-Pen görülüyor.

galaxy unpacked

Note20 Ultra ile ilgili donanım özelliklerine baktığımızda Çin ve ABD'de 5G varyantı için Snapdragon 865 SoC ile diğer ülkelerdeyse 4G varyantı için Exynos 990 SoC ile birlikte geleceği iddia ediliyor. Cihazın 6,9 inçlik QHD+ Dynamic AMOLED ekrana sahip olacağı ve bu ekranın 120 Hz yenileme oranı özelliğiyle geleceği ifade ediliyor. Ekranını Gorilla Glass 7 ile koruyan telefonun 12 GB RAM'e ve 256 GB dâhili depolamaya sahip olacağı ifade ediliyor.

Telefonun arka tarafında dört kameralı bir modül görülüyor. Bunun içerisinde 108 MP ana kamera, 12 MP periskop lens, 12 MP ultra geniş açılı kamera ve lazer otomatik odaklanmanın yer aldığı düşünülüyor. Ön tarafında ise 10 MP selfie kamerası yer alıyor. 4.500 mAh değerindeki bataryanın 25 W kablosuz şarj, 45 W kablolu şarj ve 9 W tersine kablosuz şarj desteği bulunuyor.

Kaynak : https://www.gizbot.com/mobile/news/samsung-galaxy-note20-in-mystic-white-leaks-online-069047.html
13
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
4
2
1
0