Samsung, Bakterilerin ve Mikropların %99'unu Öldüren Bir Ürün Geliştirdi

36
4
3
2
1
Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden bir tanesi olan Samsung; akıllı telefonların, saatlerin ve kulaklıkların sterilize edilebileceği bir ürün geliştirdi. Samsung UV Sterilizer adı verilen bu cihaz, bakterilerin ve mikropların %99'unu yok ediyor.

Koronavirüs dünya genelinde yayılmaya devam ederken en çok etkilediği ülkelerden bir tanesi de Hindistan oluyor. Ülke, 1,6 milyon koronavirüs vakası ile üçüncü sırada yer alıyor. Hayatını kaybeden insan sayısında ise 5. sırada bulunuyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung da bu konuda önemli bir ürününü piyasaya sürdü. Şirket, kablosuz şarj özelliğine sahip ultraviyole sterilize edici cihazını çıkardı. Samsung UV Sterilizer adı verilen bu cihazla Galaxy telefonlar, Galaxy Buds ve Galaxy Watch sterilize edebiliyor.

Samsung'dan sterilizasyon cihazı

samsung uv sterilizer

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre bu ürün; E. coli, Staphylococcus aureus ve Candida albicans da dâhil olmak üzere birçok bakterinin ve mikrobun %99'unu sadece 10 dakika içerisinde yok ediyor.

Samsung UV Sterilizer, sık kullanıcıların cihazların rahatlıkla sığabilmesi için tasarlanmış bir ürün. Cihazın içerisine Samsung Galaxy S20 Ultra ve Note10+ gibi büyük telefonlar da sığabiliyor. Her iki tarafında bulunan ultraviyole ışıklar, cihazın içerisine konulan elektronik aletlerin hem üstünü hem de altını temizleyebiliyor.

samsung uv sterilizer

Güney Koreli üretici tarafından geliştirilen bu cihaz, 10 W kablosuz şarj ile birlikte geliyor. Yani kablosuz şarj destekleyen kulaklığınızı ya da telefonunuzu içerisine koyup bir yandan şarj ederken bir yandan da sterilize edebilirsiniz. Ayrıca Qi temelli kablosuz şarj standardı olan her cihaz, UV Sterilizer'da şarj edilebiliyor.

Bu ay içerisinde Hindistan'da satışa çıkarılacak olan Samsung UV Sterilizer, 3.599 Hindistan Rupisi (334 TL) fiyat etiketine sahip olacak. Bu ürünün Hindistan dışında da satışa sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/samsung-uv-sterilizer-with-wireless-charging-launched-india-price-features/
36
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
36
4
3
2
1