Shazam, iOS 13 ile Birlikte Karanlık Moda Kavuşuyor

35
7
3
2
0
Şarkı bulma uygulaması olan Shazam'a yeni iOS güncellemesi ile birlikte karanlık mod desteği geliyor.

Geçtiğimiz günlerde iOS 13 ile birlikte Apple cihazlara karanlık mod gelmişti. Bunu desteklemek isteyen Apple, günümüzün en popüler müzik bulma uygulaması olan Shazam'a da karanlık mod getirdi. 

Firma, bilinçli bir şekilde Android versiyonuna karanlık modu bir süre daha eklememeyi planlıyor.

Karanlık mod nasıl aktif edilir?

Bildiğiniz üzere Apple bir süre önce Shazam'ı satın almıştı. Bu yüzden uygulamayı karanlık moda geçirebilmek için ekstra bir çaba sarf etmeniz gerekmiyor. Eğer telefonunuz iOS 13'e güncellendiyse ve telefonu karanlık modda kullanıyorsanız, Shazam da otomatik olarak karanlık moda geçiş yapıyor. Tekrar aydınlık hali ile kullanmak isterseniz de telefonunuzu karanlık moddan çıkarmanız yeterli olacak.

İşletim sistemlerinin güncellenmesiyle birlikte akıllı telefon üreticilerinin birincil odak noktaları arasında karanlık mod bulunuyor. Kullanıcılara göz rahatlığı sağlamasının yanı sıra telefona farklı bir hava kazandıran karanlık mod, her geçen gün farklı üreticiler tarafından benimsenmeye devam ediyor. Kullanıcıların karanlık moda olan geri bildirimleri fazlasıyla olumlu olduğu için kısa zamanda daha çok üreticinin karanlık moda geçeceğini de rahatlıkla söyleyebiliriz.

Kaynak : https://mobilesyrup.com/2019/09/19/shazam-support-ios-13-dark-theme/
35
7
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
35
7
3
2
0