Steam Fiyatı 20 TL Olan Oyun, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

23
3
1
0
0
Sık sık verdiği ücretsiz oyunlarla gönüllerimizde taht kuran "Humble Bundle", Steam fiyatı 20 TL olan "Endless Space - Collection" isimli oyunu ücretsiz olarak veriyor. Oyunu ücretsiz olarak Steam kütüphanenize ekleyebilmenizi sağlayacak işlemleri sizlerle paylaşıyoruz.

Webtekno ailesinin ücretsiz oyunlardan hoşlandığının ve özellikle de Steam'de yer alan oyunlara ücretsiz olarak sahip olmak istediklerinin farkındayız. Bizlerde sizler için oyun platformlarının ücretsiz yaptığı oyunları araştırarak, bu oyunlara ücretsiz olarak nasıl sahip olabileceğinizi aktarıyoruz.

Bu kez "Humble Bundle", Steam fiyatı 20 TL olan "Endless Space - Collection" isimli oyunu ücretsiz olarak oyunseverlere servis ediyor. Çoğu zaman farklı fiyatlardaki Steam oyunlarını ücretsiz olarak sunmasıyla tanıdığımız Humble Bundle, bu ücretsiz oyunla oyunseverlere iyi bir fırsat veriyor.

Endless Space

Endless Space - Collection aslında "Europa Universalis" ve "Civilization" tarzında sıra tabanlı bir strateji oyunu. Ancak bu oyunun farkı, dünya dışında geçmesi. Yani bu oyunda ele geçirmek zorunda olduğu şeyler toprak parçaları değil, yıldız ve gezegenler. 

Oyunun etkileyici yanlarından bir tanesi de üzerinde fazlasıyla kafa yormanız gerekmesi. Çünkü bu oyunda farklı ırklara hükmetmeniz gerekiyor ve bu da kimi zaman toplumsal sorunlara yol açıyor. Bu yüzden hükmedeceğiniz ırklar üzerine doğru stratejiler belirlemeniz ve hem toplumsal hem de gelişme anlamında bir orta nokta yakalamanız gerekiyor.

Endless Space - Collection'a ücretsiz sahip olmanız için yapmanız gerekenler

  • Yapmanız gereken ilk işlem burada bulunan bağlantıyı kullanarak kampanya sayfasına erişmek.
  • "Get the Game" yazan yeşil renkli butona tıklayın.
  • Otomatik olarak yönlendirildiğiniz kısımda "Get It Now" butonuna tıklayın.
  • Karşınıza çıkan ekrandan giriş yapmanız veya daha önce üye olmadıysanız üye olmanız için belirli butonlar buluyor. Eğer daha önce bir Humble Bundle hesabı oluşturduysanız o hesaba giriş yapabilirsiniz. Daha önce hesap oluşturmadıysanız da Facebook veya Google hesaplarınızı kullanabileceğiniz gibi manuel üyelik yapabilirsiniz.
  • Giriş yaptıktan sonra yeniden "Get It Now" butonuna tıklayın. Ancak Humble Bundle'dan gelecek oyun bildirimleriyle ilgili e-posta aboneliğinin tıklanmış olduğundan emin olun. Abone olmadığınız takdirde oyun ücretsiz olarak verilmiyor.
  • Bu işlemin ardından yeni bir sayfaya yönlendirilecekseniz. Aynı anda e-posta adresinize de oyunla ilgili bir e-posta gönderilecek. 
  • "Preview Your Email" yazılı butona tıklayın.
  • "Redeem Now" yazılı butona tıklayın.
  • Yönlendirildiğiniz sayfanın alt kısımlarında şöyle bir ekranla karşılaşacaksınız;

Steam

  • "Reveal your Steam key" yazılı butona tıklayın ve "Redeem" yazan kısma tıklayarak ücretsiz oyununuzu Steam'e yönlendirin.
  • Kod otomatik olarak yönlendirildiğiniz sayfada görüntülenecektir. "Steam Abonelik Sözleşmesi kurallarını kabul ediyorum." yazılı butonun işaretli olduğundan emin olarak "Devam Et" yazılı butona tıklayın.

Steam onay

  • "Etkinleştirme Başarılı" mesajını gördüğünüz takdirde ücretsiz olarak sunulan "Endless Space - Collection" oyununa sahip oldunuz demektir.
Kaynak : https://www.humblebundle.com/store/endless-space-collection-free-game
23
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
23
3
1
0
0