Steam Fiyatı 30 TL Olan Oyun, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

42
14
5
3
1
Steam’de şu an indirimde olan ve 30 TL'den listelenen For Honor, Uplay'de kısa süreliğine ücretsiz oldu. Gelin oyunun detaylarına ve nasıl edinebileceğinize yakından bakalım.

Üçüncü şahıs savaş ve aksiyon oyunlarını seviyorsanız yazımızdaki oyuna kesinlikle bir şans vermelisiniz. Ubisoft’un yapımcılığını üstlendiği orta çağ savaş oyunu For Honor, içinde bulunduğumuz yaz tatilinin bitmesine az bir süre kala Uplay’de kısa süreliğine ücretsiz oldu.

Ubisoft, size zamanda yolculuk yaptıracak oyunu For Honor’ı 20 Ağustos – 29 Ağustos tarihleri arasında kısa bir süreliğine ücretsiz olarak sunuyor. Bu yüzden oyuna ücretsiz bir şekilde sahip olmak istiyorsanız elinizi çabuk tutmanız gerek.

For Honor, ücretsiz olarak nasıl edinilir?

For Honor Ücretsiz

  1. Oyunu, ücretsiz bir şekilde kütüphanenize eklemek için öncelikle bu linke tıklamanız gerekiyor.
  2. Açılan sayfadan “PC” ikonunun üzerine tıklayıp Uplay hesabınıza giriş yaptığınızda oyun, ücretsiz bir şekilde kütüphanenize eklenmiş oluyor.

Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen ve çıktığında büyük ses getiren For Honor, ilk kez Şubat 2017 tarihinde piyasaya sürülmüştü. Çıktığında büyük ses getiren For Honor, zaman içinde birçok sorunla karşı karşıya kalsa bile bir şekilde hayata tutunmayı başardı. Aksiyonun dibine vuracağınız oyun da oyun içi görevlerin yanı sıra farklı ırktan pek çok savaşçıyı da deneyimleyip PvP arenalarında boy gösterebilirsiniz.

 

Şu anda Steam’da 30 TL’den listelenen üçüncü şahıs aksiyon oyunu diyebileceğimiz For Honor, tekli modunun yanında çoklu moduyla da arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmeyi vadediyor. Yani oyunu beğenirseniz arkadaşlarınızla da ücretsiz bir şekilde oynayabilirsiniz. Haftalık ücretsiz oyun fırsatlarını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Fırsatlardan haberdar olmak için bizleri takipte kalın.

Kaynak : https://gg.deals/freebie/free-for-honor-ubisoft-store/
42
14
5
3
1
Emoji İle Tepki Ver
42
14
5
3
1