Türk Telekom, Kısa Süreliğine Upload Hızını 2 Katına Çıkaracak

138
78
24
5
4
Yapılan açıklamalara göre Türk Telekom, 31 Ağustos'tan itibaren tüm Türk Telekom VDSL ve fiber kullanıcıları ve Türk Telekom altyapısı kullanan internet servis sağlayıcıları kullanıcılarının upload hızını iki katına çıkaracak.

Geçtiğimiz haftalarda yeni eğitim-öğretim yılı ile ilgili son derece önemli açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk; okulların 31 Ağustos’ta uzaktan eğitimle açılacağını, 21 Eylül’den itibaren ise aşamalı olarak yüz yüze eğitime dönüş yapılacağını ifade etmişti

Hem kendi bünyesinde tüketicilere internet hizmeti veren, hem de diğer internet hizmet sağlayıcılarına altyapı desteği sunan Türk Telekom, okulların yeni eğitim-öğretim yılına uzaktan eğitim ile başlayacak olması dolayısı ile yükleme (upload) hızını ikiye katlamaya hazırlanıyor.

İki kat upload hızı kampanyası, 31 Ağustos'tan 1 Ekim'e kadar sürecek

türk telekom

Yapılan açıklamalara göre Türk Telekom, 31 Ağustos'tan itibaren fiber ve VDSL aboneleri için upload hızını hiçbir ek ücret gerekmeksizin iki katına çıkaracak. Üstelik Türk Telekom altyapısını kullanan internet servis sağlayıcılarına üye internet kullanıcıları da bu kampanyadan faydalanabilecek. Bununla birlikte upload hızının ikiye katlanması için öğrenci olma şartı da aranmayacak.

İnternet kullanıcılarının Türk Telekom’un ‘iki kat upload hızı’ kampanyasından faydalanmaları için herhangi bir başvuru gerçekleştirmeleri gerekmiyor. Bununla birlikte Türk Telekom’un söz konusu kampanyasının 1 Ekim tarihine kadar geçerli olacağını da belirtelim. Dolayısı ile bu tarihten itibaren abonesi olduğunuz paketin orijinal yükleme hızını kullanmaya devam edeceksiniz.

İki kat upload hızından tüm VDSL ve fiber kullanıcıları faydalanacak

uzaktan eğitim

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Türk Telekom CEO'su Ümit Önal, iki kat upload hızının öğrenci olup olmak farketmeksizin tüm kullanıcılar için geçerli olacağını ifade ederken, “Uzaktan eğitim ile başlayacak yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin çevrimiçi dersleri rahat bir şekilde takip etmesini sağlarken, aynı zamanda tüm kullanıcılarımıza daha iyi bir internet deneyimi sunmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Kaynak : https://www.iha.com.tr/haber-turk-telekom-upload-hizlarini-2-katina-cikariyor-863567/
138
78
24
5
4
Emoji İle Tepki Ver
138
78
24
5
4