Uçan Taksiler Bugün Türkiye'de Olsaydı Nasıl Manzaralarla Karşılaşırdık?

33
5
1
1
0
Uçan arabaların er ya da geç geleceği kesin. Ancak bugün gelseydi, ne gibi manzaralarla karşılaşırdık hiç düşündünüz mü? Bugünkü yazımızda işin içine biraz da eğlence katarak, olası senaryoları sizler için derledik.

Teknoloji geliştikçe her geçen gün hayatımıza yeni bir teknoloji giriyor. Bir süredir en çok duyduğumuz ve belki de yine en çok merak ettiğimiz şeylerden biri de uçan arabalar. 

Uçan taksilerle ilgili her yıl "Bu yıl geliyor!" haberleri gelmeye devam ederken bir yılı daha geride bıraktık. Peki gerçekten uçan taksiler bugün havada süzülüyor olsalardı ne gibi manzaralarla karşılaşırdık? 

Akasya durağı bölüm 589734895...

uçan taksi

İlk uçan taksiler diğerlerinden pahalı olacağı için yalnızca turistler kullanabilirdi. 

uçan taksi

"Tek rakibim THY" sözü gerçek olurdu...

uçan taksi

İstanbul'da yine taksi bulamazdık...

uçan taksi

"Ablacım o yolda türbülans var" diyerek yolu uzatan taksicilerle karşılaşabilirdik.

uçan taksi

Filmlerde "Öndeki helikopteri takip et" gibi cümleler duyabilirdik.

uçan taksi

"Ben karşının uçan taksisiyim" cümlesini mutlaka en az 1 kez duyardık.

uçan taksi

Uçan arabasına jet yakıtı koyan taksici, Elon Musk'a özenip uzaya çıkmak isterken oksijensizlikten ölebilirdi.

uçan taksi

Göçmen kuşlarla çarpışan taksici haberleri görebilirdik.

uçan taksi

Uçan taksilere hazır mıyız? 

uçan taksi

Henüz elektrikli scooter kullanımına bile yeni yeni alıştığımızı söylesek çok da yanlış olmaz. Aşağıdaki ilgili içerikler kısmındaki içeriğimizde de bahsettiğimiz gibi; elektrikli scooter gibi basit gibi görünen bir araçla ilgili bile birçok sorun yaşıyoruz. Uçan arabalar yaygınlaşmaya başladığında ise çok daha büyük sorunlarla karşılaşmamız olası.

Örneğin bir İstanbul trafiğini düşünelim. Bu trafiği havada hayal edebiliyor musunuz?  Aynı trafik, şerit ve tabela olmayan gökyüzünde çok daha büyük sorunlara neden olabilir. Tabii ki uçan arabalar hayatımıza girdikten sonra bu gibi durumlara çözüm bulunmuş olacağını düşünüyoruz. Yani işin eğlencesini bir kenarıya bırakacak olursak; gelecekte bir gün uçan taksiler illaki hayatımıza girecek ve belki de bu gerçekleştiğinde çok da sevimli olmayan senaryolarla karşılaşacağız. Yazımız boyunca güldük, eğlendik. Ancak umuyoruz ki bugün gülüp geçtiğimiz şeyler, yarın birer gerçek olarak karşımıza çıkmaz. 

Benzer içeriklerin gelmesini istiyorsanız yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın. Amacımız biraz eğlendirirken düşündürmekti; bu sebeple bir yanlışımız olduysa affola diyelim. Peki sizin aklınıza gelen farklı senaryolar var mı?

33
5
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
33
5
1
1
0