Yeni Renault Captur Coupe İlk Kez Görüntülendi

30
13
9
6
6
Renault'un yeni Coupe SUV aracı Captur Coupe, makyajlı haliyle de olsa ilk kez görüntülendi.

Renault'un ‘Captur Coupe’ olarak adlandıracağı düşünülen yeni Coupe SUV aracı, makyajlı hali ile ilk kez görüntülendi. Renault'un BMW X6, Mercedes-Benz GLE Coupe, Audi Q8 gibi lüks araç araçların bulunduğu Coupe SUV türündeki ilk aracı olacak Captur Coupe, crossoverın geniş ve büyük yapısını, coupe tasarım ile birleştiriyor.

Peki araç, Captur’dan daha büyük ve daha farklı bir yapıda olmasına rağmen neden ‘Captur Coupe’ olarak adlandırılacak? Renault, Rusya’da standart Captur’dan daha büyük bir model satışa sunmuştu ve bu modeli Kaptur olarak adlandırmıştı. Yeni tanıtılacak Captur Coupe, Captur değil de Kaptur modeli üzerine inşa edildi. Bu nedenle şirket bu Coupe tasarımlı crossover modelinin adını Captur Coupe olarak belirleyecek.

Captur Coupe, hem Captur hem de Kaptur modelinin gelişmiş bir tasarımına sahip olacak. Çevrimiçi olarak paylaşılan fotoğraflarda araç fazlasıyla makyajlanmış olsa da genişleyen hava girişleri ile yeniden tasarlanan farlar ve ızgara, Renault’un Captur Coupe’u tasarlarken bir tasarım güncellemesini ön plana çıkardığını gösteriyor.

Renault daha önce yaptığı açıklama ile yeni Captur Coupe’un Ağustos ayında düzenlenecek Moskova Otomobil Fuarı’nda tanıtılacağını duyurmuştu. Şirketin açıklamasına göre aracın satışa çıkacağı ilk ülke Rusya olacak. Üretimi Rusya’da gerçekleşecek olan araç ilerleyen süreçte Avrupa ve diğer pazarlarda da satışa sunulacak.

Kaynak : https://tr.motor1.com/news/250394/renault-captur-coupe-kamuflajli-fotograflar/
30
13
9
6
6
Emoji İle Tepki Ver
30
13
9
6
6