Yerli Mesajlaşma Uygulaması 'LAFF', Mobil Platform İçin Yayınlandı

47
14
2
2
1
Tamamen yerli ve milli olarak geliştirilen mesajlaşma uygulaması LAFF, Google Play ve App Store mağazalarında indirilebilir olarak yayınlandı.

Türk Telekom öncülüğünde, Argela'nın geliştirmiş olduğu sosyal mesajlaşma uygulaması LAFF, beta sürümüyle platform mağazalarında yayınlandı. 6 aylık bir çalışmanın ürünü olan LAFF, pek çok özelliğe sahip.

Türk Telekom Dijital ve Siber Güvenlik Ürün Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Demir, LAFF ile ilgili yaptığı açıklamalarda görev gücü mantığıyla hareket ettiklerini belirterek, 6 ayda oluşturulmuş olan bu uygulamanın dünya trendlerine uygun bir şekilde geliştirildiğini belirtti. Demir, uygulamanın hem dünya trendlerini takip eden hem de kültürümüze uygun olan değerlerle bütünleştirilmiş olduğuna dikkat çekti. Beta sürümünün kısa bir süre sonra biteceğini söyleyen Demir, getirilecek olan güncelleştirme ile birlikte heyecan verici pek çok özelliğin LAFF uygulamasında bulunacağını belirtti. Uygulamada şu an için konum gönderilebiliyor, 150 kişilik gruplar oluşturulabiliyor ve sesli konuşmalar yapılabiliyor.

Uygulama Google Play üzerinden ve App Store üzerinden indirilebiliyor. Kullanıcıların yorumlarına göre de beğenilen uygulama yerli WhatsApp olabilecek mi, bunun cevabını zaman gösterecek. Uygulamayı aşağıda bulunan bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.

Kaynak : http://www.haber7.com/teknoloji/haber/2855703-yerli-kaynaklarla-gelistirilen-laffin-beta-surumu-yayinlandi/?detay=1
47
14
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
47
14
2
2
1