Demet Evgar'dan Viral Olan 1 Kadın 1 Erkek Videosu Hakkında Hayranlarını Üzecek Açıklama

52
6
5
5
1
Demet Evgar'dan Viral Olan 1 Kadın 1 Erkek Videosu Hakkında Hayranlarını Üzecek Açıklama
Demet Evgar, bir zamanların sevilen dizisi 1 Kadın 1 Erkek'in geri döneceği ile ilgili viral olan paylaşım hakkında açıklama yaptı. Evgar'ın açıklamasına göre dizi geri dönmeyecek.

Demet Evgar ve Emre Karayel’in başrollerini paylaştığı 1 Kadın 1 Erkek’in Türk televizyon tarihinin en popüler yapımlarından biri olduğunu söylememiz yanlış olmaz. Yayın hayatına 2008’de başlayan durum komedisi türündeki dizi, Zeynep ve Ozan isimli çiftin yaşadığı komik olaylara odaklanıyordu.

Geçtiğimiz gün ise Zeynep karakterine hayat veren Demet Evgar'ın Twitter’dan yaptığı bir paylaşımla birlikte dizinin geri döneceği düşünülmüştü. Ancak Evgar, Twitter'dan başka bir video paylaşarak dizinin geleceğiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Demet Evgar, yeni bir video ve açıklama paylaştı.

Dizinin pek çok hayranı Demet Evgar'ın, ‘Yakında’ ifadeleriyle yaptığı paylaşımla 1 Kadın 1 Erkek’in yeni bölümleriyle geri döneceğini açıkladığını düşündü. Ancak Demet Evgar, bugün paylaştığı yeni video ile bunun UN Women Türkiye'nin #SheSaidNo isimli kampanyasına destek olmak amacıyla çekildiğini açıkladı. Bu da paylaşılan ilk videodaki "Yakında" ibaresinin bu destek videosunun geleceğinin habercisi olduğunu gösteriyor.

Dizinin hayranları her ne kadar bu habere çok üzülmüş olsa da Twitter'da pek çok kullanıcı, bu videonun ardından diziyi gerçekten özlediklerini ve yeni bölümlerle yeniden ekranlara dönmesini istediklerini belirtti. Tabii ki Demet Evgar ve Emre Karayel dizinin geri dönüp dönmeyeceği konusunda resmi olarak bir açıklama yapmasalar da bazı Twitter kullanıcıları, yaratılan bu heyecanın ardından dizinin Netflix, Disney+, Gain ya da Exxen gibi bir dijital platformda sansürsüz olarak yayınlanabileceğini düşündüklerini belirtti.

Sevilen yapım, yayın hayatı boyunca birçok kez kanal değiştirmişti. 2011’e kadar Türkmax ekranlarında; 2012 ve 2013’te Star TV’de gördüğümüz dizi, 375. bölümüyle final yapmıştı. 2014’te ise FOX ile ekranlara geri dönmüş, önce 1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk daha sonra ise 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk ismini almıştı. Popüler dizi, 2015’te yayınlanan 416. bölümüyle ekranlara ikinci kez veda etmişti.

Demet Evgar'ın geçtiğimiz gün paylaştığı video

52
6
5
5
1
Emoji İle Tepki Ver
52
6
5
5
1