Kia, 2022 Model Sportage'ın Yeni Görüntülerini Paylaştı

21
8
3
2
0
Güney Koreli otomobil üreticisi Kia'nın sevilen SUV modellerinden Sportage, 2022 modeliyle karşımızda. Tasarımın tüm hatlarıyla gözler önüne serildiği araç, ana vatanı Güney Kore'de görüntülendi.

Güney Kore’nin önde gelen otomobil üreticilerinden olan Kia, geliştirdiği araçlarla tüm dünyada adından söz ettiriyor. Özellikle farklı ihtiyaçlara hizmet eden sınıflarda sunduğu farklı araçlarla kullanıcılarından çoğunlukla iyi geri dönüşler alan firma, sevilen bir başka otomobili olan Sportage’ın 2022 modeliyle karşımızda.

Bir SUV olan Sportage’ın 2022 modelinin önceden paylaşılan fotoğrafları, tasarım sebebiyle insanları ikiye ayırmıştı. Şimdiki fotoğraflar ise bu tartışmalara son noktayı koyacak. 2022 model Sportage, farklı paketlerinde farklı özellikler sunuyor olsa da farklı pazarlarda satılacak olan araçların farklı özelliklere sahip olabileceğini söyleyelim. İşte 2022 model Kia Sportage:

Seçilen pakete göre deneyim iyileşecek:

Kia Sportage

 2022 model Kia Sportage'ın beşinci neslinde yine aynı kalabalık ön yüz kullanıcıları bekliyor. Aracın üst paketlerinde iç kısımda LED aydınlatma kullanılırken giriş paketinde standart halojen ampuller kullanılıyor.

Kia Sportage

Araç ilk tanıtıldığında insanları etkileyen konsol da giriş paketi alacakları üzecek şekilde değişiyor. Üst paketlerde 12,3 inç boyutundaki iki ekrandan oluşan bu konsol, orta seviyedeki paketlerde yerini küçük bir ekrana ve fiziksel tuşlara bırakıyor. Giriş paketinde ise bahsettiğimiz büyük ekran yerine küçük, siyah-beyaz bir radyo kullanılıyor.

Kia Sportage

Klima kısmına geldiğimizde ise üst seviye modellerde otomatik klima bulunurken Sportage’ın giriş seviyesinde manuel olarak ayarlanan bir klima görüyoruz. 

Kia Sportage

Fakat paylaşılan görsellerin Kore pazarındaki modele ait olması sebebiyle farklı pazarlarda farklı donanımlarla karşılaşılabileceğinin altını tekrar çizmekte fayda var. Araç hakkında sizin düşünceleriniz neler? Kia Sportage hakkındaki düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.motor1.com/news/521295/2022-kia-sportage-real-images/
21
8
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
21
8
3
2
0