Amazfit'in Mobil Uygulaması, Play Store'da İsim Değişikliğine Gitti

12
2
2
1
0
Yeni Amazfit ürünlerini önümüzdeki sonbaharda tanıtmaya hazırlanan Huami, tanıtım öncesi önemli bir değişikliğe giderek Amazfit mobil uygulamasının Play Store'daki adını değiştirdi. Değişiklikle birlikte Amazfit uygulamasının yeni adı Zepp oldu.

Çin merkezli teknoloji üreticisi Huami, piyasaya sürdüğü Amazfit markalı giyilebilir teknoloji ürünleriyle tanınıyor. Firmanın özellikle akıllı saatleri oldukça popüler. Amazfit imzalı bu akıllı saatleri kullananların büyük bir çoğunluğu, saati akıllı telefonuyla entegre bir şekilde kullanabilmek için Amazfit mobil uygulamasını da telefonlarına yüklüyor.

Şimdiyse Çinli firma, Amazfit yardımcı mobil uygulamasının ismini Play Store'da değiştirdi. Önceden Amazfit olarak adlandırılan mobil uygulama, isim değişikliğinden sonra mağazada Zepp (Formerly Amazfit) adıyla kullanıcıları karşılıyor. Mobil uygulamanın açıklaması, uygulamanın adının neden değiştirildiğine dair bir fikir sahibi olmamızı sağlıyor.

Amazfit'in Play Store ismi neden değişti?

Zepp

Zepp ya da eski adıyla Amazfit uygulamasını Play Store'da arattığımızda açıklama kısmında şu ifadeler yer alıyor: "Daha geniş bir kitleye daha kapsamlı ve profesyonel bir sağlık yönetimi deneyimi sunmak için Amazfit uygulamasının adı 25 Ağustos 2020'den itibaren resmi olarak 'Zepp' olarak değiştirilecek. Buna ayrıca yeni bir uygulama simgesi de eklenecek. Amazfit cihazlarınız, yeniden adlandırılmış ve güncellenmiş uygulama ile normal şekilde çalışmaya devam edecektir."

Zepp, aslında akıllı spor aksesuarları ve sensörleri ile tanınan bir şirket. Play Store'da kısa bir arama yaparsanız futbol, tenis ve golf gibi farklı sporlar için geliştirilmiş farklı Zepp uygulamalarının bulunduğunu görebilirsiniz.

Bu noktada Huami, yaklaşık iki yıl önce Zepp'i satın almış ve kendi bünyesine geçirmişti. Görünüşe göre şirket, tüm uygulamalarını bir araya getirmeyi planlıyor ki bunun mantıklı olduğu söylenebilir. Bu sebeple yeni Zepp uygulaması hem Zepp sensörleri hem de Amazfit ürünleri için birlikte çalışacak gibi görünüyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2020/08/23/amazfit-app-renamed-to-zepp-on-the-play-store/
12
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
2
2
1
0