Ayasofya Temalı Özel Tasarım Samsung Galaxy Note 20 Ultra Satışa Sunuldu

69
60
12
6
5
Lüks tasarım markası Caviar, Samsung Galaxy Note20 Ultra için özel tasarımlarını paylaştı. Serinin mistik bronz renk seçeneğini daha iddialı bir tasarımla birleştiren Caviar, tasarımlarından birinde Ayasofya'yı referans aldı.

Özel ve lüks akıllı telefon tasarımlarıyla dikkat çeken Caviar, lüks telefon tasarımlarına bir yenisini daha ekledi. Bu kez Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note20 Ultra'yı ele alarak özel bir tasarım uygulayan şirket, 4 farklı tasarımortaya koydu.

Caviar'ın Galaxy Note20 Ultra için hayata geçirdiği tasarımlar, dünyanın farklı konumlarındaki ünlü mekanlarla bütünleşmiş mermer-altın tasarım bütünlüğünü yeniden yorumluyor. Dört farklı modelin her birinden sadece 99 adet üreteceğini bildiren Caviar, Samsung telefonları beğenmeyenlerin dahi aklını çelebilecek tasarımlar ortaya çıkarmış durumda.

Ayasofya temalı Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy Note20 Ultra

Caviar, yukarıda görmekte olduğunuz tasarımı, "Hagia Sophia", yani Ayasofya olarak isimlendiriyor. Şirket, Ayasofya Camisi'nde de karşımıza çıkan siyah mermer ile mistik bronz tasarımı birleştirerek yüksek kontrastlı iddialı bir tasarım ortaya koymuş. Tasarımın çok büyük bir bölümü, özel olarak işlenmiş altınla kaplı.

Ayasofya temalı Samsung Galaxy Note 20 Ultra'nın fotoğrafları

ayasofya note 20 ultra

ayasofya note 20

Parthenon temalı Galaxy Note 20 Ultra

Caviar

Caviar'ın Galaxy Note20 Ultra'ya uyguladığı ikinci tasarımsa "Parthenon" olarak adlandırılıyor. Antik Yunan döneminden günümüze ulaşmayı başaran en ünlü yapılardan bir tanesi olan Partenon, Athena'nın tapınağı olarak biliniyor. Ancak Parthenon adlı model, Ayasofya temalı modele göre daha düşük bir kontrast sunduğundan daha 'soft' bir görsellik oluşturuyor.

Yasak Şehir temalı Galaxy Note 20 Ultra

Caviar

Eternity serisindeki üçüncü model, "The Forbidden City" yani Yasak Şehir olarak karşımıza çıkıyor. 1400'lü yıllarda Çin'de inşa edilen kompleks bir yapı olan Yasak Şehir, 8,707 odaya ve tam olarak 720 bin metrekarelik alana sahipti. Bir imparatorluk sarayı olarak inşa edilen Yasak Şehir, Galaxy Note20 Ultra'da altın ile yeşil mermerin karışımı bir tasarım olarak kendine yer buluyor.

Aziz Vasil Katedrali temalı Galaxy Note 20 Ultra

Caviar

Yolunuz eğer Rusya'ya düştüyse, Aziz Vasil Katedrali'ni mutlaka görmüşsünüzdür. Kızıl Meydan'da bulunan bu katedral, kırmızı renkli yapısıyla her yıl milyonlarca ziyaretçiye ev sahipliği yapar. Caviar, bu tarihi yeri de Galaxy Note20 Ultra'yla bütünleştirmek istemiş ve ortaya da yukarıda görmekte olduğunuz tasarım çıkmış.

Caviar'ın Eternity serisi Galaxy Note20 Ultra modelleri, 5,750 dolar (yaklaşık 42,500 TL + vergiler) ila 6,260 dolar (yaklaşık 46,300 TL + vergiler) arasında fiyatlandırılıyor.

Webtekno YouTube kanalının Galaxy Note 20 Ultra incelemesi

Kaynak : https://www.gsmarena.com/caviar_unveils_monumentinspired_galaxy_note20_ultra_eternity_with_marble_and_rose_gold-news-44896.php
69
60
12
6
5
Emoji İle Tepki Ver
69
60
12
6
5