Efsanevi Bilim Kurgu Dizisi Battlestar Galactica, 2020’de Geri Dönüyor

24
2
2
1
0
Battlestar Galactica’nın yeni bir sezonla 2020 yılında geri döneceği açıklandı. Battlestar Galactica’nın bu sefer arkasında Mr.Robot ve Homecoming’in yaratıcısı Sam Esmail bulunuyor.

Battlestar Galactica hayranları, bugün ekranlarına düşen dizinin 2020 yılında geri döneceği haberi ile mutlu oldular. Dizinin geri döneceği haberi, Battlestar Galactica’nın ilk yayınlanma yıldönümünde yayınlandı. Dizinin geri dönecek yeni serisinin arkasında Mr.Robot ve Homecoming’in yaratıcısı Sam Esmail bulunuyor. 

Battlestar Galactica, televizyon tarihinin talihsiz yapımlarından biri. Battlestar Galactica, 1978 yılında Glen A.Larson tarafından yaratıldı. Dizinin başrollerini Lorne Greene, Richard Hatch ve Dirk Benedict paylaşmıştı. Dizi 1978’de sadece bir sezon yayınlanabildi. Bir sezonun sonunda dizi yayından kaldırıldı. 

battlestar galactica

Battlestar Galactica, insanlarla ile Cylon’lar arasındaki savaşı konu alıyor. 12 koloniyi yok ettikten sonra hayatta kalan, Battlestar Galactica gemisine sığınarak hayat kalmaya çalışan ve kayıp olan 13. Koloni’yi arayan insanların mücadelesi diziye damgasını vuruyor. 

1978’deki bir sezonun ardından, 2003 yılında Ronald D.Moore yeni bir Battlestar Galactica serisi için çalışmaya başladı. Moore, 2 bölümlük bir mini dizi ortaya çıkardı. 2004 yılında da mini dizi, serinin yeniden başlaması için iyi bir dönüş oldu. Mini dizi ile başlayan dönüş macerası 4 sezonluk bir seriye dönüştü. Yayınlanan modern seride Edward James Olmos, Mary McDonnell, Katte Sackhoff rol aldı. 4 sezonluk serinin ardından, bir sezon dizi ve bir de Battlestar Galactica filmi yayınlandı. 

Bugün paylaşılan haber, Battlestar Galactica’nın yeniden dönüşü için bir detay vermiyor. Aralık 2018’de film için yeni bir senaristle anlaşıldı. Yeni senaristin ekibe katılması haberinden beri Battlestar Galactica hakkında bir haber çıkmamıştı. 

Kaynak : https-comicbook-com-tv-shows-2019-09-17-battlestar-galactica-reboot-peacock-sam-esmail-mr-robot
24
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
24
2
2
1
0