BioWare Genel Müdürü: Anthem Bizi Umduğumuzdan Fazla Zorladı

30
4
3
1
0
BioWare Genel Müdürü Casey Hudson, Anthem'de çıkabilecek sorunlara hazırlıklı olduklarını ancak çıkan sorunların kendilerini beklediklerinden daha fazla zorladığını söyledi.

Anthem’in geliştiricisi BioWare'in genel müdürü Casey Hudson, Anthem’in şu an ki durumuyla ilgili bir yazı kaleme aldı. Hudson, bloglarında yaptığı paylaşımda BioWare’in şu an oyunun neresinde olduğunu açıklarken, oyunun yayınlanmasında oldukça zorlandıklarını da ifade etti.

Hudson, paylaşılan yazıda hayranlara şöyle seslendi:

Son birkaç hafta oldukça zor geçti. Lansman süreci beklediğimizden daha zordu. Ancak tekrar düşününce yeni büyük bir çevrimiçi oyunun yayınlanmadan önce bazı problemleri olabileceğini biliyorduk. Ayrıca bazı testler yaptık ve her şeyin hazır olduğundan emin olduk. Beklenmedik hatalar için de hazırlıklıydık.

Birçoğunuzun oldukça eğlenceli olduğunu söylediği bir oyun yayınladık fakat milyonlarca insana sunulana kadar kendini belli etmeyen ciddi sorunlarımız da vardı. Çoğunuz gibi biz de oldukça hayal kırıklığına uğradık. İlk günlerde ben de sizlerle birlikte oradaydım ve oyundan alınan keyfi engelleyen sorunları duyunca ben de çok üzüldüm. Bunu oldukça kişisel algıladım ve bunlar bizim en büyük önceliklerimiz.”

Şirketin genel müdürü; ekibin oyun yayınlandığından beri iyileştirmeler üzerine çalıştığını, güncellemeler ve yamalarla 200’den fazla geliştirme yaptıklarının da notunu düştü. Hudson ayrıca ekibin geri dönüşleri dikkate aldığını ve yeni iyileştirmelerin yakında geleceğini de söyledi.

Hudson, oyuna gelecek yeniliklerle ilgili de bazı bilgiler verdi. Hudson'ın açıklamalarına göre oyuna bahar aylarında yeni hikâye içeriği ve yeni özellikler eklenecek. Anthem’de daha önce yaptıkları işlerden daha farklı bir şey denediklerini söyleyen Hudson “Bir sonraki oyunumuz da Anthem’den farklı olacak” dedi.  

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/03/19/anthem-bioware-update-ps4-xbox-pc-launch/
30
4
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
30
4
3
1
0