BMW ile Lamborghini'nin Yepyeni SUV'ları Karşı Karşıya: İşte Bu Hafta Tanıtılan Tüm Otomobiller!

17
6
2
1
0
Bir hafta daha geride kalırken geçtiğimiz yılın öne çıkan otomobil üreticileri BMW ile Lamborghini oldu. Her iki marka da yepyeni SUV'larını tüketicilerle buluşturdu. Peki bu hafta hangi otomobiller tanıtıldı?

Otomobil dünyası için bir hafta daha geride kaldı ve haftanın parlayan yıldızları BMW ile Lamborghini oldu.

Her iki marka da bu hafta gerçekleştirdiği etkinliklerde yepyeni SUV modellerini tanıttı. Ayrıca bu hafta bir de Xiaomi'nin desteklediği bir markanın elektrikli arabası ile tanıştık. Gelin hep birlikte 23-30 Eylül 2022 tarihleri arasında tanıtılan yepyeni otomobillere bakalım.

Bu hafta tanıtılan otomobiller

CCC SC-01

CCC SC-01

Xiaomi'nin desteklediği "China Car Custom" (CCC) isimli modifikasyon şirketi, SC-01 ismini verdiği tam elektrikli otomobilini tanıttı. 42 bin dolardan başlayan fiyatlarla satın alınacak spor otomobil, 429 beygir gücü üreten bir çift elektrik motorundan güç alıyor.

Peugeot E-208

Peugeot E-208

Peugeot da haftayı boş geçmeyen markalar arasında yer aldı. Şirket, gerçekleştirdiği bir etkinlikte şehir içi ulaşım için iyi bir tercih olacak 2023 model E-208'i tanıttı. Tasarım açısından önceki nesil E-208 ile aynı olan otomobil, aracın kendi kendini şarj etmesini sağlayan yenilikçi teknolojilerle ön plana çıktı. Fiyatı açıklanmayan otomobilin Türkiye'ye gelip gelmeyeceği de merak konusu...

BMW XM

BMW XM

Alman otomobil devi BMW, gerçekleştirdiği bir etkinlikte XM ismini verdiği hibrit SUV modelini tanıttı. Bugüne kadar alıştığımız BMW tasarım dilinin çok çok ötesinde olan SUV, 644 beygir güç ve 800 Nm tork üreten hibrit motor kurulumuna sahip. 157 bin dolardan başlayan fiyatlarla satın alınabilecek SUV, 270 km/sa maksimum hız değeri ile de çok konuşulacak.

Lamborghini Urus S

Lamborghini Urus S

Lamborghini, ilk kez 2018 yılında tanıttığı Urus isimli SUV modeline yeni bir versiyon ekledi. Urus S olarak isimlendirilen SUV, etkileyici bir tasarıma sahip. 666 beygir gücü ve 850 Nm tork değerine sahip olan V8 motordan güç alan SUV, önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek. Aracın fiyatı ise şu an için bilinmiyor.

17
6
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
6
2
1
0