Keşke Türkiye'de Olsa" Dedirten Chevrolet Seeker Tanıtıldı: Adeta Camaro'nun SUV'a Dönüşmüş Hali…

22
3
2
1
0
Chevrolet, yeni crossover modeli Seeker'ı tanıttı. Tasarımıyla baştan çıkaran, motoruyla da hiç fena sayılmayan crossoverın Çin dışına çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor.

Otomobil dünyasının önemli isimlerinden Chevrolet, Çin'de gerçekleştirdiği bir etkinlikte Seeker ismini verdiği yeni crossover modelini tanıttı. Tasarımıyla kendine hayran bırakan mini SUV, fena sayılmayan motoru ile de tüketicilerden kabul görecek gibi görünüyor. Gelin hep birlikte, bu crossovera yakından bakalım.

Oldukça keskin hatlara sahip olan Chevrolet Seeker, iki parçalı far tasarımına sahip. Bu tasarım dilini iri bir ızgara ile bütünleştiren şirket, ortaya hiç de fena görünmeyen bir yapı çıkarmış durumda. Arka aydınlatmanın öndeki farların devamı gibi gösterilmesi de Chevrolet Seeker'ın dikkat çeken özellikleri arasında. Mühendisler, bu crossoverda 18 inç jant kullanmayı tercih etmişler.

Karşınızda Chevrolet Seeker

Chevrolet Seeker

Aracın iç tasarımına baktığımızda ise modern bir yaşam alanı görüyoruz. Bilgi-eğlence ekranı ile gösterge ekranı birleştirilmiş durumda ve her iki ekran da 10,25 inç büyüklüğünde. Tamamen dijital yapıdaki gösterge ekranı, araçla ilgili detaylı bilgi de sağlıyor. Kablosuz olarak güncellenebilen bilgi-eğlence ekranı ise kablosuz Apple CarPlay desteğine sahip. Tune Dynamic premium ses sistemi ile gelen Chevrolet Seeker, elektrikli ve ısıtmalı koltuklar ve kablosuz şarj pedi de sunuyor.

Seeker

Chevrolet'in yeni crossover modeli, 1.5 litrelik turboşarjlı dört silindirli bir motorla geliyor. Şirkete göre bu motor, 180 beygir gücünde ve aracı maksimum 205 km/sa hıza ulaştırabilir. Chevrolet yetkilileri, Çin'deki etkinlikte başka bir teknik detay açıklamadılar.

Chevrolet crossover

Chevrolet, Seeker'ın Çin dışına çıkıp çıkmayacağı ile fiyatı için hiçbir şey söylemedi. Crossoverın birkaç ay içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Chevy

Kaynak : https://www.motor1.com/news/601205/chevrolet-seeker-debut-china/
22
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
22
3
2
1
0