Citroen'den Göz Kamaştıran Teknoloji Harikası Otomobil

0
0
0
0
0
Fransız otomobil üreticisi Citroen hem tasarımı hem de teknolojisiyle dikkat çeken konsept otomobilini Paris Motor Show'da sergiliyor.

Citroen’in yeni konsept otomobili CXPERIENCE, Paris Motor Show 2016’da ortaya çıktı. Fütüristik tasarımıyla dikkat çeken seda sınıfı otomobil teknolojisi ve motor gücüyle de göz kamaştırıyor. 

Hibrit otomobil 250 - 300 beygir gücü üreten bir motora sahip ve sadece elektrik gücüyle 60 km yol alabiliyor. Geniş bir iç hacim sunan otomobilde kullanılabilir alan en üst düzeyde tutulmuş. Detaylardan arınan otomobilin içi de olabildiğince genişlemiş. Tek kollu ve ters yönlere açılan kapılarıyla, minimalist iç dizaynıyla, navigasyon ve kontroller için tek parça geniş ekranıyla ileri teknoloji eseri olduğu her halinden anlaşılan CXPERIENCE’ın dış görünümü de oldukça çağın ilerisinde.

İç donanımda sürücü kadar yolcularında rahatı düşünülmüş. Hem de sadece ön koltukta değil arka koltukta seyahet edenler de teknolojinin tüm nimetlerinden yararlanıyor. Ön koltuklardaki ahşap boyunlukların arka kısmında yer alan panellerden koltuk arka koltukların oturma ayarlamaları yapılabiliyor. Ayrıca, arka koltukta oturanlar için ayrı bir iklimlendirme sistemi mevcut. Yolcular araç içi panellerden ya da isterlerse akıllı cihazlarını otomobil ile eşleştirerek tablet ya da akıllı telefonlarından klima ayarlarını yapabiliyor. Konsept otomobilin fiyatı ya da satışa çıkacağı tarih ise henüz belli değil.

 

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0