Cyberpunk 2077'nin Yapımcılarından Nintendo Switch İçin Kötü Haber

15
8
5
3
2
The Witcher 3: Wild Hunt’ın geliştiricisi olan CD Projekt RED, Witcher 3’ü bu hafta içinde Nintendo Switch’e getiriyor. Şirket Cyberpunk 2077’nin Nintendo Switch’e gelme ihtimalini ise şu an için mümkün görmüyor.

Bu hafta, büyük hayran kitlesi kazanmış olan ve oldukça ses getiren oyunlardan birisi olan The Witcher 3: Wild Hunt, Nintendo Switch ile uyumlu hale gelecek. “Switcher” olarak adlandırılan bu destek, platformdaki il CD Projekt RED oyunu olacak ve şirketin bundan sonra çıkacak olan oyunlarını da potansiyel olarak Nintento Switch ile uyumlu hale ihtimalini de arttıracak. Oyun dünyasının merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077 göz önüne alındığında, bu oyunun Nintendo Switch ile uyumlu olup olmayacağını oyun severler merak ediyor. Ancak, CD Projekt RED’e göre oyun severler şimdilik bunun için çok umutlanmasınlar.

“Cyberpunk 2077’nin şu an için Switch’e gelmesi pek mümkün değil”

cyberpunk 2077

CD Projekt RED'in Krakow Ofisi başkanı John Mamais’a yaptığı bir röportajda, Cyberpunk 2077’nin Nintendo Switch desteği alıp almayacağı soruldu. Mamais, The Witcher 3: Wild Hunt’ın konsola yeni geldiğini ve bir sonraki oyunların gelip gelmeyeceğini sormanın doğal olduğunu belirtti. Mamais, “The Witcher 3’ün Switch ile uyumlu olabileceğini kim bilebilirdi? Sanırım, Cyberpunk 2077’yi bu konsola getirmeye karar verirsek bunu yapabiliriz, ancak şu an bu durum pek mümkün görünmüyor” açıklamasında bulundu.

Cyberpunk 2077’nin başrolünde “V” isimli bir asker yer alacak. Bu asker para kazanmak için illegal olan birtakım işlere bulaşıyor. Bu karakterin saçı ve dövmesi gibi fiziksel özelliklerinin yanı sıra güç, zekâ, refleks ve teknolojik yeteneklerini de düzenleyebileceğiz. Karakterimize yapacağımız her özelleştirme oyunun hikâyesine ve gidişatına etki edecek.

Cyberpunk 2077’nin 16 Nisan 2020’de PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülmesi planlanıyor. Cyberpunk 2077'nin şu ana kadarki durumu hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyunu Nintendo Switch'te oynamak ister misiniz? Yorumlarınızı bize bildirmeyi unutmayın.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/10/13/cyberpunk-2077-nintendo-switch-port/
15
8
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
15
8
5
3
2