Dota 2'nin Outlanders Güncellemesi Büyük Yeniliklerle Geldi

11
3
0
0
0
Dota 2'nin merakla beklenen Outlanders güncellemesi yayınlandı. Yeni güncellemeyle oyuna daha önce tanıtılan 2 yeni kahramanın yanı sıra, önemli yenilikler ve dengelemeler geldi.

Dota 2, yıllardır en çok oynanan oyunlarından biri ve Valve, güncellemelerle oyunculara düzenli olarak yenilik sunmaya devam ediyor. Oyunun yeni büyük güncellemesi 'Outlanders' (7.23) nihayet yayınlandı ve 2 yeni kahramanı oyuna taşırken, önemli dengeleme değişiklikleri getirdi.

Dota 2'nin yeni kahramanları Snapfire ve Void Spirit, ağustos ayında tanıtılmıştı ve Outlanders güncellemesinin bir parçası olarak artık oyuna eklendiler. Outlanders ayrıca Outposts adı verilen yeni tarafsız yapı türü getirirken, kahraman seviyelerini 30'a çıkarıyor ve oynanışta önemli temel değişiklikler yapıyor.

dota 2 void spirit ve snapfire

Yeni kahramanlardan Void Spirit, savaş alanı etrafında portallar arasında geçiş yapabilen ve bölgeleri korumak için illüzyonlarını kullanabilen bir yakın dövüşçü. Hasar almasını engelleyen bir kalkan yeteneğine sahip ve ultimate yeteneğiyle uzun bir hat boyunca hızla ışınlanarak yoluna çıkan her şeye ciddi hasar veriyor.

Snapfire ise ejderha kurbağası Mortimer'in üzerinde oturan menzilli bir destek kahramanı. Snapfire elindeki silahı ateşleyerek konik bir alana hasar veriyor. Ayrıca yere mayın yerleştirerek rakiplerini zıplatabiliyor ve ejderhanın üzerindeki bir topu kullanarak ateş ediyor. Son olarak ultimate yeteneğiyle Mortimer belirli bir alana lav yağdırarak bölgesel hasar veriyor.

dota 2 kuryeler

Dota 2'de kuryelere de oyuncuları sevindirecek önemli bir güncelleme geldi. Artık her oyuncunun artık kendi kuryesi var ve acil teslimat çağrısı yaparak oyunu mahveden, kuryeyi kötüye kullanan takım arkadaşları ortadan kalkacak. Artık kuryeniz öldüğünde kimse size tepki gösteremeyecek. Ayrıca kuryeler kahramanınızla birlikte seviye atlayarak uçuş seviyesi, hareket hızı, sağlık puanı gibi özellikler kazanacak.

Kahramanlar artık seviye 30'a kadar çıkacak ve kahramana yönelik yetenek ağacının tamamı açılabilecek. Bu, kimin kazanacağına bakılmaksızın oldukça uzun süren oyunları hızlandırmaya yardımcı olacak. Ayrıca yan dükkanlar kaldırıldı ve yerine, Outposts adı verilen, ele geçirilebilir hedef getirildi. Outposts takımınıza deneyim artışı ve güçlendirmeler sağlarken, ayrıca görüş ve yeni bir ışınlanma noktası sunuyorlar.

Dota 2 oyuncuları 7.23 güncellemesiyle oyuncuların yeni metaları keşfetmesi biraz zaman alacak. Daha fazlasını keşfetmek isterseniz Outlanders ile gelen tüm yeniliklere buradan göz atabilirsiniz.

11
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
3
0
0
0