Fortnite’ın Yeni Güncellemesiyle Birlikte Bölünmüş Ekran Modu Geldi

27
4
3
3
3
Son zamanların en ünlü oyunlarından biri olan Fortnite, genellikle oyuncuların arkadaşları ile birlikte oynadığı bir oyun. Geliştirici ekip, oyun için yayınladıkları yeni bir güncelleme ile birlikte artık oyunu tek bir konsol üzerinde birden çok kişiyle oynayabileceğiniz bölünmüş ekran özelliğini getirdi.

Dünyanın en popüler battle royale türü oyunlarından biri olan Fortnite, ilk olarak 2017 senesinde piyasaya sürülmüştü. İçerisinde bulunduğu oyun tarzından ötürü genellikle takım olarak oynanan Fortnite, çoğu kişinin arkadaşlarıyla takım oluşturarak oynadığı bir oyun olmuştur. Farklı konsollardaki oyuncularla çevrimiçi olarak oynanabilen oyuna getirilen yeni güncelleme, oyunu arkadaşlarıyla birlikte oynamayı seven kişiler için güzel bir özellik getiriyor.

Eğer Fortnite oyununda takım oluşturduğunuz arkadaş grubunuz ile aynı evde buluştuysanız ve oyun oynanabilecek tek bir konsol varsa, Fortnite sizler için yeni bir özellik getiriyor. Yeni güncelleme, Fortnite’a bölünmüş ekran modunu getirdi ve artık oyun tek konsol üzerinden oynanabiliyor. Xbox One ve PlayStation 4 platformları için yayınlanan güncelleme ile gelen bölünmüş ekran özelliği, Duo ve Squad oyun modlarında kullanılabiliyor.

Güncelleme, hediye limitini artırıyor

Fortnite

Fortnite’ın 11.30 güncellemesini yayınlayan Epic Games, güncelleme notlarını da paylaştı. Epic Games, güncelleme notlarında bölünmüş ekran modunun henüz erken erişim sürecinde olduğunu ve gelecekte daha da geliştirileceğini açıkladı. Yeni modun içerisinde şu anda kesinlikle hatalar olabileceğini belirten Epic, oyunculardan herhangi bir hata veya kusur fark ederlerse oyun içi geri bildirim aracını kullanarak bunları rapor etmelerini istediğini belirtti.

Fortnite’ın 11.30 yaması, aynı zamanda Party Hub Fortnite mobil uygulaması ile eşya mağazasını kontrol etme kabiliyetini de getiriyor. Bunun yanı sıra arkadaşlara gönderilebilecek hediyelerin günlük limiti de artıyor. Eskiden arkadaşlarınıza günde yalnızca üç hediye gönderebiliyorken, bu güncellemeden sonra artık günde beş hediye gönderebileceksiniz. Bunun yanı sıra Epic Games, mermi sayısının göstergesini de değiştirerek bu göstergeyi düz bir çizgiden sayıya çevirdi.

Kaynak : https://www.polygon.com/2019/12/12/21012608/fortnite-patch-11-30-notes-changes-update-split-screen
27
4
3
3
3
Emoji İle Tepki Ver
27
4
3
3
3