Gearbest Türkiye Pazarına Resmen Giriş Yaptı!

113
8
6
6
5
Gearbest Xiaomi ile Türkiye'ye resmi olarak giriş yaptı. Gearbest üzerinden satışa sunulacak olan ilk Xiaomi akıllı telefon ise Redmi 2S olacak.

Çin merkezli bir çevrimiçi alışveriş servisi olan Gearbest Çinli akıllı telefon ve aksesuar üreticisi Xiaomi ile birlikte resmi olarak Türkiye pazarına giriş yaptı. Xiaomi’nin Türkiye’deki resmi satış kanalı olacak olan Gearbest Türkiye’de satışa sunacağı ilk akıllı telefon ise Xiaomi Redmi 2S olacağı duyuruldu.

Gearbest Türkiye pazarına girişini tanıtmak amacıyla 6-10 Haziran tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan GamesWeek fuarında Xiaomi markalı ürün ve aksesuarları ile yer alacak. Ayrıca Gearbest Türkiye pazarına girişi hakkında 6 Haziran’da bir basın toplantısı da düzenleyecek.

gearbest

Gearbest ürünü Xiaomi Redmi S2 nasıl bir telefon

Pek çok kişiye göre Xiaomi Redmi S2, Redmi serisinin en iyi selfie performansını gösteren cihazı. 16MP çözünürlüğünde yapay zeka destekli bir kamerası bulunan cihaz, AI Beautify özelliği sayesinde mükemmel kalitede selfieler çekebilmenize olanak sağlıyor. Gearbest Türkiye piyasasına giriş ürünü olan Xiaomi, Redmi S2 Haziran’ın ikinci haftasında satışa sunulacak.

Gearbest Türkiye hedefleri

Türkiye pazarına iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Gearbest , cep telefonu, cep telefonu aksesuarları ve akıllı ev araçları ile pazarda ilerleme yolunda olduğunu gösteriyor. Şimdilik ürünlerinin %50sini İstanbul'daki depolarında konumlandıran Gearbest kargo firmaları ile anlaşmalarını tammalamış durumda. Türkiye'de hizmet veren kargo şirketleri üzerinden ürün teslimi gerçekleştirecek. 

Gearbest Türkiye ofisine yatırım yaparak ülkemizdeki kullanıcılarına canlı destek, müşteri ilişkileri ve daha birçok konuda Türkçe hizmet verecek. Türkiye piyasasına iddialı bir giriş yapan firma umuyoruz ki e-ticarette beklentileri karşılar.

Kaynak : http://www.milliyet.com.tr/gearbest-turkiye-pazarina-resmen-teknoloji-haber-2679191/
113
8
6
6
5
Emoji İle Tepki Ver
113
8
6
6
5